Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Dekanich najbolji europski igrač u prosincu!

Mark Dekanich (1)
09.01.2014.
u 11:57

Dekanich je ovo priznanje dobio zbog odlične forme u cijelom prosincu u kojem je imao fantastičnih 94 posto obrana te je primao u prosjeku 2 pogotka po utakmici

Uz odlične rezultate cijele Medveščakove momčadi u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, sezona 2013. /2014. donijela je i mnoga pojedinačna priznanja igračima KHL Medveščak Zagreb.

Tako je nakon nekoliko nagrada za najbolje igrače tjedna i mjeseca u KHL-u, Medveščakov vratar Mark Dekanich dobio još jedno lijepo priznanje te je prema izboru web portala eurohockey.com proglašen europskim igračem prosinca u 2013. godini.

Ovo priznanje još je značajnije uzmemo li u obzir da je Dekanich pobijedio u izboru šest hokejaša te da je s čak 42 posto glasova navijača slavio ispred odličnog napadača Barys Astane Brandona Bochenskog, vratara ruskog Avtomobilista Jakuba Kovara te Jussi Rynnäsa iz Kärpäta.

Dekanich je ovo priznanje dobio zbog odlične forme u cijelom prosincu u kojem je imao fantastičnih 94 posto obrana te je primao u prosjeku 2 pogotka po utakmici.

>>Medveščak s punim plijenom iz Moskve, doigravanje sve bliže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije