Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK INTERES

Inter došao gledati Marka Pjacu, a Zoran Mamić ga ostavio na klupi

28.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, GNK Dinamo - FK Molde.Marko Pjaca .Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
22.10.2015.
u 13:58

'Znam da se Inter zanima za Pjacu, kao i brojni drugi europski klubovi.'

Marko Pjaca možda broji posljednje mjesece u Dinamu, posebno ako je suditi prema golemom interesu milanskog Intera. Naime, samo zbog njega su poslali sportskog direktora Dejana Stankovića na Maksimir, ali nije imao što vidjeti.

Trener Zoran Mamić ostavio je Pjacu na klupi, iako je riječ o reprezentativnom prvotimcu, te ga uveo tek u 61. minuti susreta protiv Olympiakosa u trećem kolu Lige prvaka. No daleko do toga da bi Inter mogao odustati samo tako, sigurno prate Pjacu već dulje i imaju jasnu predodžbu o kakvom je igrači riječ.

– Znam da se Inter zanima za Pjacu, kao i brojni drugi europski klubovi. Ipak, za sada još ni s kime nismo krenuli u pregovore. Dinamo ne isključuje transfer u siječnju, no nikamo im se ne žuri. Sve ovisi o ponudama – rekao je hrvatski menadžer Marko Naletelić za talijanski IlSussidiario.

Sve u svemu, modri će moći birati kome prodati Pjacu jer u redu zainteresiranih stoje Bayern, Borussia Dortmund, Manchester City, Manchester United... Samo, ako nastaviti biti na klupi, ili će mu cijena pasti ili će ostati u Zagrebu. Ovo prvo sigurno nikome nije u interesu, ali ovo drugo možda i jest.

>> Armin Hodžić već na zimu u Interu, Marko Pjaca od ljeta u Milanu?

>> Marko Pjaca: Mogu igrati u Bayernu

Komentara 6

LO
lokalpatriot
18:32 22.10.2015.

Samo, ako nastaviti biti na klupi.... Teorije zavjere jeli?! Ozljede, isrpljenost, ništa? TI nisi sportski novinar, već novinar u rangu zrinke k.!

SP
spremni0
23:08 22.10.2015.

znači vajnica misli da ak je neko došao u kupovinu da mu se trebamo odmah nag...ti

MA
mause
06:11 23.10.2015.

u dinamu redocno na klupi a u reprezentaciji u prvih11

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije