Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE POHVALE

Hrvat oduševio nastupom: 'Njegova najbolja utakmica, bio je neumoljiv'

Manchester City - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
11.04.2018.
u 11:36

"Najbolji branič Liverpoola tijekom teškog prvog poluvremena. Ovo je njegov najbolji nastup za Liverpool", piše Liverpool Echo koji je hrvatskom braniču dao visoku devetku.

Liverpool je i u uzvratnoj utakmici svladao Manchester City (2:1) i deseti put se plasirao u polufinale Kupa ili Lige prvaka. Usto, Redsi su jedina momčad koja je uspjela svladati Pepa Guardiolu čak tri puta u istoj sezoni (u prvenstvu je bilo 4:3).

Izvrstan, nošen neuništivom željom za dokazivanjem i ovoga puta bio je naš reprezentativac Dejan Lovren. Uvijek pravodoban, čvrst, moćan i dominantan u skoku, još jednom je demonstrirao klasu vrhunskoga stopera svjetskoga kalibra. Drugačije bi bilo sa 2:0...

Manchester City - Liverpool
1/6

"Najbolji branič Liverpoola tijekom teškog prvog poluvremena. Ovo je njegov najbolji nastup za Liverpool", piše Liverpool Echo koji je hrvatskom braniču dao visoku devetku.

Istu je ocjenu dobio i od novinara ESPN-a koji ovako opisuje njegov nastup:

"Lovren je bio neumoljiv. Imao je bezbroj blokiranih šuteva i izbijanja lopte, ali možda je najznačajniji doprinos bio dodir nakon udarca Bernarda Silve nakon čega je lopta završila na vratnici, a ne u golu."

Express je Lovrenu dao ocjenu osam, dok je na Daily Staru dobio sedmicu.

 

 

Komentara 6

KR
kruti198
12:44 11.04.2018.

sad je opet super pede-rima englezima

MA
Maxim007
12:02 11.04.2018.

Konačno jedan pozitivan tekst o njemu

Avatar pittbull
pittbull
11:52 11.04.2018.

Samo se vi nama brusite za Rusiju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije