Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podigla se prašina

Dejan Lovren i Mario Mamić snimljeni na ručku i uzburkali strasti!

Dejan Lovren i Mario Mamić
Foto: Facebook
17.06.2017.
u 16:23

Lovren i njegov otac prije nekoliko su dana na sudu trebali svjedočiti o tom slučaju, ali je Zdravko Mamić izgubio živce i potjerao svoje odvjednike pa će se suđenje nastaviti u rujnu.

Na društvenim mrežama pojavila se zanimljiva fotografija na kojoj su Mario Mamić, sin savjetnika Dinama Zdravka, i nogometaš Liverpoola Dejan Lovren.

Na Facebooku Izagola.hr objavljena je fotografija na kojoj je vidljivo da spomenuti dvojac ima sastanak, a snimljena je na zagrebačkom Kvaternikovu trgu.

 

Naravno da je ova objava podigla puno prašine s obzirom na to da je Lovren jedan od ključnih svjedoka na suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru. Njih je USKOK optužio kako su oštetili Hrvatsku za više od 100 milijuna kuma.

Lovren i njegov otac prije nekoliko su dana na sudu trebali svjedočiti o tom slučaju, ali je Zdravko Mamić izgubio živce i potjerao svoje odvjednike pa će se suđenje nastaviti u rujnu.

Komentara 83

US
usredini
17:36 17.06.2017.

Jućer pljačka Lovrena danas sastanak Mamića s njim.Pravna državo što radiš?.I administratori zašto ne čistite ove sa 20 profila koji odjednom dobivaju dvadeset pluseva ako nisu i direktno mamićev PR?

Avatar __MAX__
__MAX__
17:11 17.06.2017.

Kako je moguce da netko blizak osumnjiceniku i on sam kao osumnjiceni (sin Mamica) moze nesmetano komunicirati sa svjedokom. To samo moze u Hrvatistanu.

DU
Deleted user
18:13 17.06.2017.

Treba zakonom zabraniti odlaske na ručak i zatvoriti sve restorane u HR po nalogu novinarskih redakcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije