Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni reprezentativac

Dejanu Lovrenu provalili u stan i ukrali novac i nakit

Dejan Lovren
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
16.06.2017.
u 16:56

Pričekali su da se u dvoetažnom stanu u kojem žive i Lovrenovi roditelji ugase svijetla te su zatim provalili i potiho “pokupili” nakit i novac

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Dejanu Lovrenu (28) provalnici su provalili u stan na zagrebačkom Maksimiru u Ulici Gornji Bukovac jučer između 1 i 9 sati ujutro. 

Pričekali su da se u dvoetažnom stanu u kojem žive i Lovrenovi roditelji ugase svijetla te su zatim provalili i potiho “pokupili” nakit i novac koji su našli, a prema izvješću policije nisu uzeli dokumente ili druge stvari. 

Kolika mu je točno šteta pričinjena i sam nogometaš danas još nije bio siguran, ali novinarima Indexa rekao je “kako su mu lopovi ukrali sve”. 

 

Komentara 15

US
usredini
17:39 16.06.2017.

Upravo u trenutku kada je bilo suđenje Mamiću.Samo slučajnost????.Vrijeme je da društvo počne rješavati organizirani kriminal a ne politikantski jeftino samo se zgražati na huliganima lakim metama za koje se slažem da treba kazniti.

DJ
djakputnik
22:47 16.06.2017.

Možda sutra bude konjska glava pod pokrivačem? Ali to, naravno, nema veze sa Mamićem.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:44 16.06.2017.

To je samo poruka, mozemo ti ući u stan i kad spavaš! Gledajte svjedočenje kada bude zakazano, Lovren se, isto ko i Modrić, ničega neće sječati 🙈...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije