Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dejanu Lovrenu provalili u stan i ukrali novac i nakit

Pričekali su da se u dvoetažnom stanu u kojem žive i Lovrenovi roditelji ugase svijetla te su zatim provalili i potiho “pokupili” nakit i novac
16. lipnja 2017. u 16:56 15 komentara 4339 prikaza
Dejan Lovren
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Dejanu Lovrenu (28) provalnici su provalili u stan na zagrebačkom Maksimiru u Ulici Gornji Bukovac jučer između 1 i 9 sati ujutro. 

SUDI MAMIĆU I Hrvate i Srbe poslao je na robiju zbog ratnih zločina

Pričekali su da se u dvoetažnom stanu u kojem žive i Lovrenovi roditelji ugase svijetla te su zatim provalili i potiho “pokupili” nakit i novac koji su našli, a prema izvješću policije nisu uzeli dokumente ili druge stvari. 

Kolika mu je točno šteta pričinjena i sam nogometaš danas još nije bio siguran, ali novinarima Indexa rekao je “kako su mu lopovi ukrali sve”. 

Robert Kovač bivši vatreni Lopov Robertu Kovaču iz kuće ukrao opremu za lov vrijednu 250.000 kn Kada su jučer dolazili na sud, ništa nije upućivalo na to da će rasprava biti prekinuta zbog još jednog u nizu divljačkih ispada Zdravka Mamića Novo divljanje Mamićev neplanirani ispad ili pomno režirana predstava? LUDNICA U SUDNICI Mamić poludio na svoje odvjetnike. Prodanović sucu: Otkazujemo punomoć!

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • usredini:

  Upravo u trenutku kada je bilo suđenje Mamiću.Samo slučajnost????.Vrijeme je da društvo počne rješavati organizirani kriminal a ne politikantski jeftino samo se zgražati na huliganima lakim metama za koje se slažem da treba kazniti.

 • djakputnik:

  Možda sutra bude konjska glava pod pokrivačem? Ali to, naravno, nema veze sa Mamićem.

 • Avatar Zgubider.
  Zgubider.:

  To je samo poruka, mozemo ti ući u stan i kad spavaš! Gledajte svjedočenje kada bude zakazano, Lovren se, isto ko i Modrić, ničega neće sječati 🙈...