Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za medalju

Horvat: Bit će teško protiv Slovenaca, ali idemo po broncu

Zlatko Horvat
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
28.01.2017.
u 00:01

Teško mi je, treba što prije to zaboraviti. Treba razmišljati o Sloveniji - dodao je Zlajo, koji je dobio podršku svojih suigrača

Zlatko Horvat je sa šest pogodaka bio je najbolji strijelac Hrvatske u porazu protiv Norveške (25:28) u polufinalu Svjetskog prvenstva koje se igra u Francuskoj.

Ali nije zabio u najvažnijem trenutku, promašio je sedmerac za pobjedu na isteku 60 minute. Na kraju je ispao tragičar.

- Šteta, šteta. Na početku smo igrali odlično obranu, a u drugom dijelu prvog poluvremena napravili smo nekoliko pogrešaka. Imali smo sedmerac za pobjedu i nažalost sam promašio - rekao je Zlatko Horvat.

Već u subotu Hrvatska sa Slovenijom igra za broncu. Dečki, glavu gore i vratite se kući s medaljom. Isto je poručio i Zlaja kome je sada sigurno najteže.

- Teško mi je, treba što prije to zaboraviti. Treba razmišljati o Sloveniji - dodao je Zlajo, koji je dobio podršku svojih suigrača.

Zlaja je ukupno pucao pet sedmeraca, prva tri je zabio, a posljednja dva je promašio. Oba puta mu je sjajni norveški vratar Bergerud pročitao udarac.

- Nikad nisam imao priliku pucati tako važan sedmerac, no to nije opravdanje za promašaj. Teško mi je što sam promašio. Šteta, imao sam dobar osjećaj. Bio sam u krivu.
Sada treba prespavati i ujutro se skupiti za utakmicu sa Slovenijom

- Noć? Probat ćemo, koliko je moguće, odspavati. Bit će teško, ali sutra idemo po medalju - istaknuo je Zlatko Horvat.

Komentara 9

RA
Rainmaker
09:45 28.01.2017.

Sve je jednostavno . Neki put uđe neki put ne. Nema krivaca nema odgovornih. To je bija samo sedmerac i nije se poklopilo.

JW
John_wayne
02:15 28.01.2017.

Ostavite Horvata na miru!!! Prozivajte ovog anritalenta Babića za ovu blamažu.. jedini vanjski koji je radio pozitivu na ovom prvenstvu,drzao ga je na klupi dok je Mandolina svirala u przno.. No budimo realni i ovo je odlucab rezultat s obzirom na Babić-Balić farsu... tko

DO
dommar36
12:55 28.01.2017.

u biti..sedmerac uopce nije bio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije