Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA GODINA VATRENIH
Povratak na članak

Davor Šuker je HNS-u donio ogroman novac, igramo s pet prvaka svijeta i Europe

Inače, kad smo već kod prijateljskih utakmica koje Šuker dogovara, zanimljivo je da nijedna od njih nije odigrana u – Zagrebu.

Komentari 6

JU
juma
09:58 19.04.2018.

Najbolje uopce vise ne igrati u Hrvatskoj. Podrska reprezentaciji u dijaspori daleko je veca i postojanija, stadioni su daleko bolji od nasih livada, a kvalitet reprezentacije je takav da nam moze biti svejedno gdje igramo domace utakmice.

VL
SS
sokac sa drave
10:44 19.04.2018.

Suker je zakon,lova je sigurna jer je stvara stedljivi covjek umjeren u jelu i picu.Suker je za krkane nepismen a on govori pet svjetskih jezika neprica puno kao labrtan Stimac a li zato puno radi.

VL
ST
Stipan
22:10 19.04.2018.

Zagreb nema stadion . Onaj pašnjak je ruglo za današnji standard.

VL
DE
derin
13:29 19.04.2018.

A naslova promasenog. Sve su utakmice skoro službene, znaci nitko ih nije dogovarao. Brazilcima glumimo srbe pred sp, isto kao Srbi nas argentincima. Jedino Portugal dogovoren, iskreno nije ni zanimljiv nešto. A na ostalim poljima katastrofa, suci katastrofa, infrastruktura losa, lokomotiva neregularnost, izbornici marionete, uništili jednu odličnu generaciju, iako je trećina igraca iz Dalmacije, reprezentacije nema u njoj nikako...

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
09:01 19.04.2018.

Ja vjerujem da svi dobro znamo zasto se prijateljske ne igraju u zagrebu pred nasom publikom...

VL
BU
Bubalamala
09:35 19.04.2018.

Gdje je taj novac vidljiv osim u privatnim džepovima. Na dobrim stadionima sigurno ne !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.