Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S POTPISIMA IGRAČA

Šuker će pokloniti dres redaru kojega su ozlijedili hrvatski huligani

Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
25.06.2016.
u 09:27

- Ovaj dres ne predstavlja takve, on predstavlja Hrvatsku, našu sjajnu reprezentaciju i naš nogomet pa vjerujem da će Issaouiju dres biti lijepa uspomena na ovaj Euro, a ne na nesretni incident - rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker poklonit će dres s potpisima svih reprezentativaca Abdelu Issaouiju, redaru koji je lakše ozlijeđen pirotehničkom napravom na susretu Hrvatska - Češka u 2. kolu skupine D Eura 2016.

- Izuzetno nam je žao što je došlo do takve situacije te se i ovim putem ispričavamo Issaouiju zbog ponašanja huligana koji nisu navijači hrvatske reprezentacije. Ovaj dres ne predstavlja takve, on predstavlja Hrvatsku, našu sjajnu reprezentaciju i naš nogomet pa vjerujem da će Issaouiju dres biti lijepa uspomena na ovaj Euro, a ne na nesretni incident - rekao je Šuker, prenosi HNS.

Podsjetimo, hrvatski su navijači u utakmici protiv Češke u Saint Etienneu bacali baklje na teren i u 86. minuti kratko prekinuli susret. Pri tom je topovski udar eksplodirao u blizini nesretnog Issaouija koji je čistio baklje s travnjaka.

>> Davor Šuker: Trebalo je završiti neriješeno, a bilo bi bolje da idemo na Talijane

>> Šuker i Mamić s Hajdukovim šalom! Sasvim nepotrebno

Komentara 17

FD
franjo.durinic
10:17 25.06.2016.

Pokloni mu sliku orepića i zastavu sdp-a

ZO
zoom
10:21 25.06.2016.

bravo! neka svi vide da smo mi Hrvati normalan, kulturan narod, a ova šugava stoka koja baca petarde i radi nerede ne pripadaju nama, oni su kancerogemo tkivo koje treba odstraniti!

Avatar petrolio
petrolio
10:23 25.06.2016.

od huligana - dinamitka, od normalnih ljudi - potpisan dres, bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije