Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGALERIJA

Dario Šimić odradio prvi trening nakon povratka

Trening Dario Šimić (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/8
28.04.2010.
u 15:32

Prvi put nakon 12 godina Dario Šimić trenirao je u plavom dresu. Dan nakon potpisivanja ugovora s matičnim klubom već je ušao u Jurčićev 'drill'.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petracan
09:19 30.04.2010.

Dario Šimić je super dečko i drago mi je da se vratio u dinamo , samo... godine su tu , koliko će koristi biti od njega u samoj igri . Kao autoritet i pokazati i učiti ove mlade , može ... , ali igrati.. , nisam baš siguran da bu velike koristi. Više se veselim Jerku , on je ipak dosta mlađi i može još dosta dati za dinamo.A vidim na slikama da sa dinamovcima trenira i Zahora , a on je napadač a ... barem po novinarima dinamu fali napadača. A on je svojedobno dobro tresao mreže za dinamo pa kasnije u sloveniji i norveškoj. Koliko se sjećam maknuli su ga jer je volio cugnuti , a bio je i kurviš , povalio je Dinekovu Nives. Ali koga je briga kaj i koliko pije i koga ševi ak trese mreže !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije