Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje će Srna igrati?

Bivši vatreni lajka objave da se vraća u Hajduk

Darijo Srna i Danijel Subašić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
05.06.2019.
u 22:08

Talijanski klub želio je nastaviti suradnju, ali Srna navodno nije želio produljiti ugovor. Talijani tvrde kako je dobio ponudu da se vrati u Hajduk

Talijanski mediji su prenijeli vijest kako se Darijo Srna (37) vraća u Hajduk. Bivši kapetan vatrenih lani je potpisao s Cagliarijem jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

Talijanski klub želio je nastaviti suradnju, ali Srna navodno nije želio produljiti ugovor. Talijani tvrde kako je dobio ponudu da se vrati u Hajduk.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Darijo Srna i Danijel Subašić
1/17

Darijo Srna je vrlo aktivan na društvenim mrežama pa je tako na Instagramu lajkao nekoliko objava navijačkih stranica Hajduka koje su prenijele vijest o njegovom povratku u Split.

Bivši vatreni je tijekom karijere naglašavao kako ima želju karijeru završiti na Poljudu.

Srnu je u Hajdukovu prvu momčad uveo Zoran Vulić te je 2001. osvojio prvenstvo te hrvatski kup (2000. i 2003.). U Šahtar je otišao 2003. za 1,2 milijuna eura, gdje je ostao 15 godina. Postao je kapetan momčadi iz Donjecka s kojom osvojio ukupno 26 trofeja.

Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram

Ključne riječi

Komentara 3

RE
rerun
07:40 06.06.2019.

Lajka hahahah čuj ovo Lajka pas Lajka ili kaj

DU
Deleted user
22:14 05.06.2019.

Kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije