Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN

Darijo Srna: Hrvatskoj ne treba nacionalni stadion, ja sam protiv toga

Darijo Srna
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.12.2020.
u 22:46

- Ja sam protiv nacionalnog stadiona, to će donijeti još više posljedica. Još više će razdijeliti Hrvatsku i hrvatske navijače.

Bivši kapetan nogometne reprezentacije Darijo Srna smatra da Hrvatska ne bi trebala graditi nacionalni stadion, a objasnio je i zašto.

- Za mene je to sasvim logično da Hrvatska igra u Splitu pa i u Zagrebu, Osijeku, Rijeci… Hrvatska nije samo Zagreb. Ja sam protiv nacionalnog stadiona, to će donijeti još više posljedica. Još više će razdijeliti Hrvatsku i hrvatske navijače. U Europi nacionalni stadion ima Francuska i Engleska, a jedna Italija i Španjolska nemaju nacionalni stadion. Hrvatska zaslužuje igrati u cijeloj Hrvatskoj - rekao je Srna za Novu TV.

Srna je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju (134), no Luka Modrić (133) će ga uskoro preteći.

- Svaki je rekord tu da se ruši, odigrati jednom za reprezentaciju je ostvarenje sna svakog mladog nogometaša. Ja sam imao privilegiju da 134 puta budem najsretniji čovjek na svijetu. Hrvatska reprezentacija je emocija… Ja bih promijenio sve svoje trofeje za medalju s Hrvatskom. Sve sam tom rečenicom rekao.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
matija37
11:32 24.12.2020.

da se radi u splitu nebi imao ništa protiv ajde molim vas samo da nije u Zagrebu

TO
Tomi
01:55 24.12.2020.

Napokon netko pametan

PS
popevke sAm slagal
00:11 24.12.2020.

Nekako sam dojma da Srna ne bi imao ništa protiv nacionalnog stadiona da se gradi u Splitu. I još sam dojma da ga tada podjele u Hrvatskoj ne bi nešto uznemiravale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije