Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinska liga

Darijo Srna asistent u domaćoj pobjedi Šahtara nad Tavrijom

\'Darijo Srna   (  R )  of FC Shakhtar  fights for a ball with Roman Shirokov  (L  )of  FC Zenit St Petersburg during UEFA Champions  League,  Group G  football match in Donetsk on October 19, 2011. A
AFP
21.04.2012.
u 19:40

Osim asistencije za 1:0 (pogodak postigao Seleznjov), hrvatski reprezentativac dobio je i žuti karton, a igrao je 90 minuta.

Darijo Srna opet je kapetanski odigrao za Šahtar u 28. kolu ukrajinskog prvenstva. U 3:1 domaćoj pobjedi nad Tavrijom hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta, a namjestio je i pogodak Seleznjovu za 1:0 u 17. minuti. Osim asistencije, Srna je zaradio i žuti karton u samom finišu utakmice, u 90. minuti. Eduardo nije igrao za domaćina.

U ukrajinskoj ligi Šahtar je izbio na prvo mjesto ovom pobjedom te ima tri boda više od prvoga pratitelja kijevskog Dinama, ali Kijevljani imaju i utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije