Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAKE DUGINIH BOJA
Povratak na članak

Danska izlazi iz FIFA-e? Evo zbog čega o tome razmišljaju

- Sada gledamo koje su nam pravne mogućnosti i koordiniramo razgovore, ali u ovom trenutku nije moguće ići na Sportski arbitražni sud. To je u ovom trenutku nemoguće i mislim da su to samo priče... - rekao je Jakub Jensen.

Komentari 5

FE
federicofernandez
23:26 23.11.2022.

Nek odu sto prije jer mjesta politici u sportu nebi trebalo biti a oni hoce na silu sprovesti lgbti politiku.

VL
Avatar KalebJosua
KalebJosua
23:18 23.11.2022.

Izađite!

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:13 24.11.2022.

Još uvijek je nešto trulo u državi Danskoj

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:56 24.11.2022.

Kako to da se toliko ne bore protiv gladi u svijetu, trgovine ljudima, izrabljivanja djece......?

VL
BE
Berlioz
02:21 24.11.2022.

Politici nije mjesto u sportu, pogotovo ne na svjetskom prvenstvu. Još je izrazito bedasto nametati nekom svoja politička stajališta pogotovo kad si mu gost. Suverena su država, imaju pravo na svoje običaje i zakone a Europljani im nemaju pravo nametati svoje poglede na svijet. I onda su Danci kao tolerantni a svi moraju razmišljati poput njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.