Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi dragulj

Olmo tijekom proslave izgovorio rečenicu koja je sve ostavila u čudu

Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
19.04.2019.
u 22:52

Treneru Nenadu Bjelici njegova bi prisutnost na travnjacima sigurno puno značila, ali zovu milijuna maksimirska će uprava teško odoljeti

Ponajbolji nogometaš Dinama, ako ne i najbolji, možda igra posljednje minute u modrome dresu. Već se mjesecima naveliko govori da će otići, vrte se iznosi, klubovi, kombinacije...

Međutim, tek što je Dinamo u Koprivnici osigurao svoju jubilarnu dvadesetu titulu prvaka Hrvatske, sjajni Španjolac Dani Olmo pružio je navijačima tračak nade da će i sljedeće sezone živjeti u Zagrebu.

>>> Pogledajte slavlje u svlačionici Dinama nakon što je klub i matematički osigurao titulu

Na pitanje ostaje li u glavnom gradu i hoće li Modre predvoditi prema Ligi prvaka, Olmo je odgovorio: Da, naravno - prenosi 24 sata. 

Bilo bi doista krasno kada bi tome bilo tako, treneru Nenadu Bjelici njegova bi prisutnost sigurno puno značila, ali zovu milijuna maksimirska će uprava teško odoljeti. Time više jer se očekuje da će Olmo ostvariti rekordan transfer.

>>> Pogledajte izjavu Nenada Bjelice nakon što je s Dinamom osigurao naslov prvaka

 

- Vidjet ćemo što će biti - dodao je ipak na kraju tog kratkog razgovora Olmo, vjerojatno i sam svjestan da je prerano za tako lijepa i velika obećanja.

Ključne riječi

Komentara 12

IL
ilijan
06:35 20.04.2019.

Dani Olmo je na prvom mjestu pravi dečko i veći je Dinamovac od Halilovića i Ćorića. Sve najbolje Dani ti želim i vidimo se U ligi prvaka.

KR
kruti26
07:38 20.04.2019.

majstor nogometa, ako odeš želim ti svu sreću!!!!

PI
pinkec
06:11 20.04.2019.

Olmo je vidio i osjetio ljepotu duha Hrvatskog Božjeg naroda, on i ako ode igrati za svoju nacionalnu vrstu, on će se vratiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije