Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STJERAN U KUT

Dani Alves u velikim problemima, svjedoci: Prije žrtve pokušao je napastovati još dvije žene

FILE PHOTO: Liga MX - Pumas UNAM v Monterrey
Foto: HENRY ROMERO/REUTERS
1/4
07.02.2023.
u 13:54

Nova svjedočenja dublje inkriminiraju brazilskog nogometaša, koji je zbog slučaja i pred razvodom drugog braka. Ako ga proglase krivim, mogao bi dobiti do 12 godina zatvora.

Brazilski nogometni reprezentativac Dani Alves uhićen je prije dva tjedna u Barceloni nakon što ga je 23-godišnja žena optužila za seksualni napad. Najodlikovanijeg nogometaša u povijesti ženska osoba optužila je da ju je silovao u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine.

Sud je u petak čuo osam svjedoka o slučaju, a svjedočenja nipošto ne idu u prilog Alvesu. Žrtva u pritužbi tvrdi da je igrač počela koketirati s troje njih dok joj na kraju nije prišao, zgrabio je za ruku i stavio je blizu svog spolnog organa, na što se ona odmaknula. Navodna žrtva je otišla toliko daleko da je svojoj prijateljici rekla: 'Dirao mi je pi**u', piše list El Pais.

Dvije mlade žene prisjetile su se kako su te noći u noćnom klubu Sutton pristupile rezerviranom prostoru i Alvesovom stolu. Gledao ih je Dani Alves. Jednu je grubo opipao, dok je drugog pokušao zagrliti s leđa. Obje su se osjećale nelagodno i igrač je tada prišao trećoj prijateljici. Objasnili su da je zatim otišao do vrata za koja su kasnije saznali da vode u privatnu kupaonicu i odatle je žrtvi pokazao da priđe bliže, javlja Marca.

Ono što se dogodilo u WC-u trajalo je 16 minuta, a ne četiri minute kako je on tvrdio. U garderobi je mlada žena briznula u plač dok je ponavljala 'jako me povrijedio', dodaju. 

Ako se pokaže da je Alves kriv, može dobiti do 12 godina zatvora. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije