Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI
Povratak na članak

'Danac mi je 1997. godine slomio rebra i nije mi se uopće ispričao'

– Izašao sam s vrata kako bih pokupio loptu, a njihov napadač Miklos Molnar naletio je na mene punom snagom. Nije nikako mogao doći do lopte, ali je zato prljavo natrčao na mene u punom naletu, koljenom u rebra – prisjeća se Mrmić

Komentari 5

DO
domxerex
09:53 29.06.2018.

Opće je poznato da svi ti fini otmjeni civilizirani (danci, englezi, niziozemci, šveđani) igraju izuzetno prljavo s ciljanim ozljeđivanjem ključnih igrača. Pribrojimo li tu jođ skandinavsko-švicarski utjecaj u sudačkoj orbanizaciji čeka nas teška utakmica gdje će nedostak kvalitete pokušari nadoknaditi prljavim i teškim ozljeđivanjem potpomognuti suđenjem pristranih sudaca. Da bi ih pobjedili moramo biti 3x bolji od njih. Prije ćemo pobjediti Brazil nego švedsku, dansku ili ne daj bože englesku. Ako to i učinimo onda će nam to debelo uzvratiti uz debelu sudačku pomoć kao englezi na maksimiru svojedobno kada su prvo isključili našeg igrača za nešto što je vidio samo sudac i nitko više.

VL
SA
sani1
09:36 29.06.2018.

Ajde ne s.ri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.