Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMETAJU MU PROZIVANJA

Dana White napokon prekinuo šutnju pa izvrijeđao kritičare: Svi ste vi idioti!

REUTERS 09-07-2021 05:39 #9
Foto: STEVE MARCUS/REUTERS
1/2
27.01.2022.
u 18:10

Inače, sam Ngannou izjavio je kako ne zna razlog zašto mu White nije stavio pojas te da ga zapravo nije niti briga. Govori li Dana istinu, teško je reći.

Puno prašine podiglo se oko nekih postupaka Dane Whitea, tijekom UFC 270 priredbe.Predsjednik organizacije nije bio nazočan nakon što je Francis Ngannou savladao Ciryla Ganea i obranio titulu u teškoj kategoriji, niti je stavio pojas oko njegovog struka. Radi se o standardnoj proceduri, koja je ovaj puta izostala, piše Fight Site.

Još veću intrigu, pobudila je činjenica kako se White nije pojavio niti na konferenciji za medije, neposredno nakon priredbe. S obzirom da se radilo o velikoj PPV priredbi, mnogi su se zapitali što se događa s UFC-ovim predsjednikom. Naravno da je u centru pažnje sukob UFC-a i Francisa Ngannoua jer borac trenutno ne želi potpisati ugovor i javno je istupio protiv organizacije.

Foto: Reuters

Međutim, White je u razgovoru s ESPN-ovom Laurom Sanko, napokon otkrio pozadinu svog izostanka, a navode vezane za ljutnju zbog Francisove obrane pojas, naravno opovrgava.

- Dvoranu sam napustio neposredno nakon sunaslovne borbe večeri (Moreno vs. Figueiredo, op.a.), zato što sam morao odraditi neke stvari. Svima koji misle da sam pokazao bilo kakav oblik nepoštovanja prema Francisu, poručujem da su idioti. Viđao sam se s njime cijeli tjedan, rukovali smo se i pozdravili. Bio sam prisutan na sučeljavanjima i svemu ostalom. Nisam bio prisutan niti na meču između Bispinga i Rockholda, jer sam također imao nešto za obaviti. U sprintu sam se vratio. Nisam niti jaknu stigao obući. Došao sam u košulji i uručio sam Bispingu pojas, ali nisam stigao to napraviti s Francisom - objasnio je Dana.

Inače, sam Ngannou izjavio je kako ne zna razlog zašto mu White nije stavio pojas te da ga zapravo nije niti briga. Govori li Dana istinu, teško je reći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije