Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica dočeka vatrenih

'Dan zajedništva, ponosa i sreće' obilježen širom Hrvatske

'Dan zajedništva, ponosa i sreće'
Foto: PIXSELL
1/13
16.07.2019.
u 22:47

Riječ je o inicijativi koju su pokrenuli izbornik hrvatske nogometne vrste Zlatko Dalić i Organizatori bez granica

Velik broj građana Vukovara sudjelovao je u utorak u događanjima kojima je u Vukovaru obilježen 'Dan zajedništva, ponosa i sreće', kojim se proslavlja obljetnica veličanstvenoga dočeka hrvatske nogometne reprezentacije, svjetskih nogometnih doprvaka iz Rusije.

Riječ je o inicijativi koju su pokrenuli izbornik hrvatske nogometne vrste Zlatko Dalić i Organizatori bez granica, a sve je krenulo u svibnju iz Vukovara, u kojem je održan 2. festival pod nazivom "Svi zajedno hrvatsko naj", čiji je ambasador bio upravo izbornik Dalić.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih

'Dan zajedništva, ponosa i sreće'
1/89

- Spremno smo se odazvali pozivu i nismo nimalo dvojili trebamo li u Vukovaru proslaviti uspomenu na taj događaj koji nas je sve učinio ponosnima. Treba podsjetiti kako je nogometna reprezentacija put Rusije krenula upravo iz Vukovara i na tu smo činjenicu također ponosni - izjavio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Tijekom prigodnoga programa, održanoga u Park – šumi Adica, Vukovarci su imali prigodu zaigrati tzv. bubble football, uz uvjet da budu odjeveni u dresove s kockicama i da sa sobom ponesu navijačke rekvizite.

Također su mogli uživati u tamburaškoj glazbi i drugim aktivnostima, u čiju se organizaciju uključila i Turistička zajednica Grada Vukovara.

'Dan zajedništva, ponosa i sreće' obilježen je širom Hrvatske.

Komentara 1

Martina_štefančić
21:57 17.07.2019.

Kako na margine stavite ovu vijest ,boli Njemce i Srbe njihov neuspjeh a Hrvatska pobjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije