Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD NABRIJAVA

Dan osvete za Domagoja Duvnjaka

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl
16.10.2009.
u 09:46

Njemački dnevnik Bild “nabrijava” atomosferu uoči nedjeljnog (17.30 sati) okršaja HSV-a i Zagreb CO-a u trećem kolu skupine C rukometne Lige prvaka.

Bild se tako prisjeća ljetne “trakavice” u kojoj su čelnici Zagreba zbog Duvnjakova potpisivanja predugovora s HSV-om, iako mu je aktualni ugovor važio do 2011. godine, udaljili nadarenog rukometaša iz prve momčadi.

- Mjeseci neizvjesnosti bili su zaista teški za mene. Posebno sam zahvalan predsjedniku HSV-a Andreasu Rudolphu što sam sada ovdje u Hamburgu - rekao je Duvnjak, koji je na kraju stigao za rekordnih milijun eura odštete.

U nedjelju će Duvnjak na parket istrčati protiv donedavnih suigrača te je dao kratak osvrt na taj dvoboj.

- Imam puno prijatelja u Zagrebu s kojima sam i dalje u kontaktu. Posebno s Ivanom Balićem. On je moj uzor, zato i nosim broj četiri na dresu kao on. Sada kad smo protivnici to će biti posebno. Ali ja igram za HSV i na 60 minuta stavit ću prijateljstvo po strani - dodao je mladi 21-godišnji Đakovčanin.

Bild na kraju dodaje kako neriješene račune sa Zagrebom ima i još jedan hrvatski rukometaš, Igor Vori, Duvnjakov veliki prijatelj i također prošlogodišnji igrač Zagreba, a kao razlog navodi dugove zagrebačkog kluba u iznosu od 40.000 eura uz pitanje: “Hoće li nedjelja biti dan za naplatu dugova?”

Ključne riječi

Komentara 5

KR
kraljica
10:36 16.10.2009.

U kakvom je stanju Zagreb vidit ćemo poslije ove tekme.

MB
mr_brown
10:01 16.10.2009.

bild je inače bulevarski tisak, poput večernjaka izgleda

MA
Majur
10:04 16.10.2009.

De ohladite malo vi iz Bild-a.....kakva osveta?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije