Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Damir Milačić napao Acu Petrovića u Sinju, morali ga odvlačiti od njega

Aleksandar Petrović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
26.01.2015.
u 08:30

Neizvjestan i nemiran kraj utakmice između Alkara i Gorice

Utakmica A-1 lige za košarkaše između Alkara i Gorice, igrana u Sinju, imala je napetu završnicu. Ne samo između koševa nego i između trenera domaćina Damira Milačića i simpatizera gostiju Aleksandra Petrovića.

Velikogoričani su bili pred pobjedom, što bi se možda i dogodilo da Toni Vitali nije svoj 27. koš zabio iz odbojke i to s istekom vremena (81:79). U tom trenutku Milačić je krenuo prema Petroviću i dobro je što mu nisu dopustili da stigne do njega.

– Tri minute prije kraja Gorica je vodila s desetak razlike, no onda su suci progutali zviždaljku. Sjedio sam u društvu predsjednika Alkara i u jednom trenutku ustao i nešto rekao sucu poslije nedosuđenog prekršaja. Nakon što je Alkar pobijedio, u toj euforiji Milačić se počeo besprizorno ponašati pokazujući mi "bosanski grb", a potom me počeo i vrijeđati. Sa 25 metara došao je na pola metra do mene, no tada su ga odvukli, a ja sam izašao iz dvorane.

Tako je to izgledalo iz kuta Aleksandra Petrovića, oca igrača Gorice Marka Petrovića (18 koševa) i predsjednika Cibone, čiji talentirani junior Ivica Zubac (12 koševa, 6 skokova, 2 blokade) igra na posudbi u velikogoričkom klubu.

Kako te napetosti objašnjava Damir Milačić?

– Ja sam tip čovjeka koji obično reagira na napad, ali ne napada prvi. Igrali smo utakmicu punu pehova u kojoj smo ostali bez našeg najboljeg igrača Gaurine do kraja sezone i u kojoj se ozlijedio i Bilić. Kada se na to još doda pritisak na suce iz prvog reda od osobe koja ima takav utjecaj, morao sam reagirati. Tijekom utakmice reagirao sam prema sucima, za što sam dobio tehničku, a po završetku utakmice i prema Petroviću. U onoj euforiji htio sam mu vratiti za ono što je on činio meni tijekom utakmice. Reagirao sam neprimjereno, no i njegovo ponašanje bilo je isto takvo.

>>Dražen je bio žrtva drukčijeg odnosa NBA lige prema Europljanima

Komentara 3

Avatar links
links
10:50 26.01.2015.

aco posijedio ali se ne mijenja, paranoja žestoka, smiješan je

DU
Deleted user
12:25 26.01.2015.

onda ne napadaj trenere vec suce.....da si ti na acinom mjestu sigurno nebi koristio ugled priznatog trenera....mozes misliti....kad je vovjek bespomocan opere ga agresiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije