Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK MEĐU DUPINIMA
Povratak na članak

Damir Burić postaje Talijan i neće igrati za Hrvatsku!

- Iako neću igrati za Italiju, morao sam se odreći Hrvatske zbog talijanskih propisa - objašnjava Burić potez koji je uzdrmao domaći vaterpolo.

Komentari 5

MA
mar06mir
10:10 29.10.2009.

Zasto bi ga trebalo nagovarati da promijeni odluku? Vise mu ne treba dozvoliti da igra za Hrvatsku i da hoce. I treba ga od sada i tretirati kao stranca.

VL
SA
Sapientinus
12:13 29.10.2009.

S Kockastim se slažem o šaci novca. Ali mi je najljepše kada Vanja (pravim imenom: Franjo) Udovičić igra za Srbiju.....

VL
PL
plakir
19:08 29.10.2009.

još naši vaterpolisti u cjelini nemaju hrvatsko srce i često zbog toga ne postižu i bolje rezultate.a što nema burića pa što naći će se možda i bolji!

VL
KO
kockasti
11:07 29.10.2009.

Sramota. Takve ljude koji su spremni izdati svoju domovinu za nesto eura treba zauvijek prekriziti. Vidim u tekstu da se Udovicic nije odrekao igranja za Srbiju iako su i njemu vjerojatno nudili novac i zato mu svaka cast, tako se voli svoja domovina. Buric je time pokazao da je osoba bez ikakvog morala i vrijednosti i da je spreman sve prodati za novac, kako su nasu domovinu mnogi prodavali u povijesti. Srce me zaboli kad nesto tako citam i sjetim se domovinskog rata i svojih brojnih suboraca koji su dali zivote za ovu nasu lijepu Hrvatsku, zahvaljujuci kojima je doticni i igrao za nju i tu napravio svoje sportsko ime a sada je izdaje. Neka pogleda bracu Kovac, Petrica, Simunica, Rakitica, Prsu i druge nase sportase koji su mogli igrati za druge reprezentacije ali srce kaze HRVATSKA. On kaze nece igrati za Italiju koda nas to briga, ja kad vidim sahovnicu meni srce i sada zaigra kao i devetesetih kada smo mi Hrvati bili ponosan narod, i sve pare ovog svijeta meni to ne mogu zamijeniti. Sto se tice doticnog gospodina ne treba mu ni dati da igra za hrvatsku, bolje biti i zadnji neko prvi sa ljudima takvog morala.

VL
KR
kroon
15:01 29.10.2009.

a jos ljepse kad Dado (pravim imenom ADOLF)Topic predstavlja Hrvatsku na Eurosongu...i kad jedan drugi Dado bude nazivan \"Hrvatsko srce\'\'a ono...MILADIN

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.