Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U SPLITU

Burić: Naježio sam se na atmosferu na Poljudu... Vanoli: Ovo ima samo u Napulju

Poljud
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
23.07.2015.
u 21:42

- Naša dica pokazala su da imaju kvalitete. Izvedba je bila jako dobra, nadam se da će ovakvih trenutaka biti puno više - rekao je Burić.

'Večeras je naša fešta...' orilo se na Poljudu. Sigurno odavno s većim guštom Hajdukov navijač nije pjevao tu pjesmu. U spektakularnom ozračju, kakvo na ovim prostorima može upriličiti samo Torcida, Hajduk je u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige nadoknadio zaostatak iz Kopra (2:3) i u Splitu pobijedio sa 4:1.

- Bila je to prekrasna utakmica. Malo smo drhtali, ali na kraju je sve ispalo super. Kiš je igrao dobro, a žao mi je što Sušić nije zabio. Za sedam dana nas čeka nova utakmica. Želim da se ponovi isti rezultat - kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

Hajdukov trener Damir Burić izdvojio je izvedbu Tomislava Kiša i istaknuo:

- Naša dica pokazala su da imaju kvalitete. Izvedba je bila jako dobra, nadam se da će ovakvih trenutaka biti puno više.  

Pojasnio je gol.

- Bio je to perfektan tajming protivničke momčadi. Takve situacije mogu poljuljati mladu momčad. U svlačionici na poluvremenu igračima nije bilo lako. Da ste im samo vidjeli glave. Prvi gol je otvorio vrata. Naježio sam se na ovo ozračje. To je ponijelo dečke. Na trenutke smo išli i bezglavo. No, ova pobjeda potvrda je rada. Odradili su sve što smo radili na treningu i što smo se dogovorili. Jako smo dobri bili u obrani i napadu. Drugo poluvrijeme 'pustili smo špinu'.  Sušić? Volio bih da ostane u Hajduku...

Gostujući trener Rodolfo Vanoli u svojim je izjavama bio i više nego korektan. Objektivno je sagledao razloge poraza.

- Prije svega čestitke Hajduku. Iako smo izgubili, ponosan sam na svoju momčad. Igrali smo utakmicu do 3:1, a prvi gol nam je podrezao krila. Znali smo da neće biti lako igrati pred ovako sjajnim ozračjem. Ovakvo ozračje mogu stvoriti samo u Napulju i Rimu. Dali smo sve što smo mogli dati. Nismo najbolje iskoristili naše šanse. Razliku je donijela individualna kvaliteta - istaknuo je Vanoli.

>> Hajduk razbio Koper, u trećem pretkolu ga čeka norveški Strømsgodset!

Komentara 38

Avatar oracle5
oracle5
22:57 23.07.2015.

pod hitno poboljšati igru ako se misli dalje

TR
Trbounjka
08:53 24.07.2015.

Čestitke Hajduku i Dinamu. Svakom domoljubu je u interesu da naši klubovi što bolje i dalje prođu a problem u HNL ćemo valjda jednom riješiti. Navijam svom dušom i srcem za Hajduk čisto da se zna

AM
ante.matos.7
04:50 24.07.2015.

tko se igra za grad i hrvacku svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije