Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA STILISTICA

Ima milijune, ali detaljom s vjenčanja iznenadio sve: U ovome se oženio!?

Mikkel Hansen
Foto: Instagram/Screenshot
14.05.2020.
u 18:30

Je li Hansen imao dogovoren trening nakon vjenčanja ili nije slušao suprugu koja je stilistica, nećemo saznati, ali reakcije na njegov stajling su raznovrsne, posebno jer čovjek mjesečno zarađuje više od 100 tisuća eura

Mikkel Hansen (32), najbolji je rukometaš svijeta za 2019. godinu u izboru Handball-Planeta. On je ovih dana odlučio izreći sudbonosna 'da' i tako ozakoniti  vezu sa Stephanie Gundelach koja se pohvalila i na Instagramu.

- Upravo vjenčani - napisala je gospođa Hansen, ali ipak je na fotografiji, na kojoj se nalazi i njihov sin Eddie Max, rođen prošle godine, jedan detalj odvukao svu pažnju

I dok mladoženje diljem svijeta traže odijela, cipele, kravate, naručuju posebne detalje, Hansen se time nije zamarao. 

Kravata nije bila opcija, košulja nije pretjerano strukirana i ne djeluje baš moderno, hlače još manje, a na nogama - obične tenisice!

Foto: Instagram/Screenshot

Je li Hansen imao dogovoren trening nakon vjenčanja ili nije slušao suprugu koja je stilistica, nećemo saznati, ali reakcije na njegov stajling su raznovrsne, posebno jer čovjek mjesečno zarađuje više od 100 tisuća eura

 

Ključne riječi

Komentara 3

HE
Hejterkojimrzisve
19:52 14.05.2020.

Nije sve u parama. Na fotografiji izgledaju kao jako sretna familija i to je najvaznije.

Avatar LindaII91
LindaII91
20:04 14.05.2020.

w​​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

DU
Deleted user
22:47 14.05.2020.

Zato što je nekima najbitniji stil i kako će izgledati na fotografiji. Drugima je bitna komocija i ne mare za formalnosti. Čin vjenčanja je samo formalnost i nema dublje značenje. Svaki dan braka je ono gdje se vidi tko jee gdje. Vidjeli smo mnoga vjenčanja iz bajki gdje su se rastali nakon 2 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije