Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad dosadno

Dame Bayerna postale su utjecajne kao i igrači

Mainz Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
16.11.2018.
u 19:59

Današnje Bayernove WAGsice prilično su utjecajne na društvenim mrežama. Annu Lewandowski, suprugu napadača Bayerna, inače bivšu europsku prvakinju u karateu, na Instagramu prati čak dva milijuna ljudi

U koži Nike Kovača malo tko bi ovih dana poželio biti. Nije mu lako, iza njega je najgori početak sezone Bayerna u posljednjih osam godina, bavarski mediji propituju je li pravi čovjek na pravom mjestu, u što sumnjaju klupske legende poput Marija Baslera i Lothara Matthäusa, dio “starosjedilaca” koji se smatraju žrtvama čestih rotacija u momčadi navodno pripremaju pobunu protiv trenera spram kojeg James Rodriguez gotovo od prvog dana ne krije netrpeljivost.

Pritom Kovač u svojim redovima ima i “krticu”, nekoga od nogometaša koji tabloidima dojavljuje što se događa između četiri zida svlačionice čime se dovodi u pitanje Kovačev autoritet...

Mainz Bayern
1/5

I kao da mu to nije bilo dovoljno uoči “Der Klassikera”, Kovačeve “utakmice istine” protiv Borussije u Dortmundu koja bi mogla čak i odlučiti budućnost bivšeg hrvatskog izbornika na klupi bavarskog velikana. Sada još mora trpjeti i udare žena nogometaša.

Müller: Ah, voli me

Lisa Müller, supruga Thomasa Müllera, podigla je prašinu neočekivanim udarom na trenera. “Trebalo mu je 70 minuta da dođe pameti”, napisala je Lisa Müller na fotografiji koju je objavila na Instagramu u trenutku kada je njezin suprug primao zadnje instrukcije od Nike Kovača pred ulazak na travnjak na utakmici protiv Freiburga (1:1).

Jasno je bilo na koga se odnosilo to “došao pameti”. Ubrzo je požalila zbog brzopletosti, utakmica je još trajala kada je izbrisala taj status kako joj suprug ne bi imao problema ni s trenerom ni s klupskim čelništvom, čak je i pričekala Kovača ispred svlačionice da bi mu se osobno ispričala.

Na službenoj internetskoj stranici njemačkog prvaka brže-bolje objavljeno je da između trenera i gospođe Müller nema zle krvi.

– Mislim da je to samo trenutačna emocija. Nije ni sama bila sretna zbog toga. Ah, voli me, što da radim – pokušao je Müller opravdati postupak supruge koja je već sljedeći dan sa svojega Instagram-profila izbrisala sve fotografije supruga, ali i onemogućila komentare.

>> Pogledajte što kaže izbornik Zlatko Dalić uoči dvoboja s Engleskom

Prema pisanju Bilda, to je učinila nakon što su joj se navijači Bayerna obratili “neprimjerenim riječima”. Iako je isprika odmah “pala”, šteta je već učinjena. Činjenica je da je takav neočekivani udar na trenera, i to od prilično rezervirane gospođe Müller, do sada nezabilježen u Bayernu.

Toga nije bilo ni sredinom 90-ih kad je klub posprdno nazivan FC Hollywoodom jer je zbog skandaloznog ponašanja igrača pucao po šavovima. Sada će se svaki put kad Müller ne bude među starterima postavljati pitanje je li ga Kovač izostavio zbog dugog jezika njegove supruge ili zbog loše forme. A takav je loš publicitet bavarskom divu nepotreban.

Bilo je i žena menadžerica

Bayern već neko vrijeme nije imao problema s WAGsicama, odnosno slučajeva da supruge igrača rade na štetu kluba. Posljednjih godina uglavnom su se stavile u njegovu promociju, ako ne drukčije, onda barem tradicionalnim pojavljivanjem na Oktoberfestu u društvu muževa.

A bilo je svega. Bianca Illgner, Gaby Schuster i Angela Häßler bile su menadžerice muževima i zbog toga ne baš omiljene među klupskim čelnicima. Stefan Effenberg uhvaćen je s “prstima u medu”. Prevario je i ostavio suprugu Martinu, ali sa ženom s kojom nije smio Claudijom Strunz, suprugom suigrača Thomasa Strunza.

Današnje Bayernove WAGsice prilično su utjecajne na društvenim mrežama. Annu Lewandowski, suprugu napadača Bayerna, inače bivšu europsku prvakinju u karateu, na Instagramu prati čak dva milijuna ljudi

Ključne riječi

Komentara 21

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije