Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorica protiv Istre

Dambrauskas: Nema euforije ni opuštanja, i dalje smo gladni

Zagreb: NK Lokomotiva i HNK Gorica u 4. kolu Prve HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
19.09.2020.
u 10:30

Mislim da smo zaslužili ovaj dobar start, dečki su disciplinarni, kvalitetni, imamo dobru atmosferu. Želimo to i zadržati, kaže Golubickas.

Gorica je ove sezone sjajno startala u Prvoj HNL, u četiri utakmice ima četiri pobjede i trenutačno je druga na prvenstvenoj tablici s istim brojem bodova kao i prvoplasirani Dinamo. Nove bodove tražit će u subotu kada od 17 sati dočekuje Istru 1961.

– Nema potrebe za euforijom. Ovo je tek početak sezone, svi hvatamo formu i bit će sve teže. U ovom prvenstvu najvažnije je kako reagiraš kada sve postane ozbiljno. Dobro stojimo, imamo po dva igrača na svakoj poziciji, ne mogu se žaliti. Momčad koju ćemo staviti protiv Istre spremna je boriti se za pobjedu – rekao je trener Valdas Dambrauskas pa je dodao:

– Ne možemo se opustiti, vidimo da je Istra postigla jedan gol, nema bodova i najopasnije je ako ćemo na to gledati. Moramo biti motivirani i imati pravi stav, moramo ostati gladni.

13.09.2020., Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 4. kolo, NK Lokomotiva - HNK Gorica. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmicu je najavio i Paulius Golubickas koji se veseli povratku navijača na tribine.

– Mislim da smo zaslužili ovaj dobar start, dečki su disciplinarni, kvalitetni, imamo dobru atmosferu. Želimo to i zadržati. Navijači su dio nogometa, posebice kad se igra doma. Jedva smo čekali da se vrate. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije