Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni napadač

Sjećate li se ikone HNL-a Bojana Vručine? Ima novi klub, najavili ga kao transfer bombu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
19.09.2020.
u 07:00

Postao je novi igrač ŠNK-a Zadrugar, kluba koji se natječe u 2. ŽNL Varaždinske županije.

Bojan Vručina početkom studenoga navršit će 36 godina, no legendarni napadač koji je najveći trag ostavio u Slaven Belupu još uvijek ne misli završiti svoju nogometnu priču. Naime, postao je novi igrač ŠNK-a Zadrugar, kluba koji se natječe u 2. ŽNL Varaždinske županije.

Evo kako su iz spomenutog kluba najavili njegov dolazak:

'Transfer bomba u Hrastovskom! Ikona HNL-a Bojan Vručina novi je igrač Zadrugara!

Nakon 10 godina i povijesnog dana kad je ŠNK Zadrugar igrao na domaćem terenu protiv zagrebačkog Dinama, danas je dan koji će također biti upisan zlatnim slovima u povijest Zadrugara. U naše redove, danas se priključio bivši reprezentativac, ikona 1. HNL u kojoj je skupio 195 nastupa i zabio 60 golova, nogometni virtuoz, a prije svega čovjek velikog srca Bojan Vručina.

Prije svega želimo se od srca zahvaliti Bojanu na dolasku te mu zaželjeti puno sreće, golova i da ga zaobiđu ozljede. Vjerujemo da je ovaj potez dokaz da Zadrugar teži višem i da se čim prije vrati gdje i pripada!! Iznad svih, Zadrugar, poručili su iz kluba.

Vručina je u bogatoj karijeri nastupao u Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Grčkoj, Jordanu, Izraelu, Mađarskoj i Makedoniji dok je prije Zadrugara igrao za Borac Imbriovec. A osim što i dalje igra nogomet, vlasnik je adrenalinskog parka nedaleko od Ludbrega.

Komentara 1

CH
Changi
10:48 19.09.2020.

Kakva božja ikona? Možda u njihovim selima, ali kaj je onda Niko Kranjčar? I da ne nabrajam do sutra...Igrao u Borcu iz Imbriovca...ajoooooj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije