Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI TRENUCI
Povratak na članak

Dambrauskas još nema trofeje, ali ruši rekorde i ima priliku ući u odrabrano Hajdukovo društvo

Ne osvoji li Litavac ništa, izazvat će vječitu polemiku poput one o vrsnome napadaču koji ulazi u šanse, a ne zabija golove; treba li mu honorirati to što je stalno u mat-poziciji pa će jednoga dana možda i proraditi ili naprosto treba pronaći drugoga koji će te šanse realizirati?

Komentari 2

DU
Deleted user
09:55 15.05.2022.

A kaj je izvukao.On i kompića pokupovali polovnjake, potrošili hrpu love i osvojili fritulu.I kaj sad. Treba lovu vratit al kak . Vritnjak za fritulu.

VL
DU
Deleted user
16:55 14.05.2022.

Dotičnik je iz ove momčadi Hajduka izvukao sve što se dalo. Bolje od drugog mjesta, objektivno, nije ni mogao. Treba mu dati još jednu godinu rada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.