Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ON I SUIGRAČI

Dalićev dragulj pred igru stavlja kopačke u mikrovalnu, razlog će vas iznenaditi...

Ivo Cagalj/PIXSELL
03.03.2021.
u 14:10

- Moderne kopačke za nogomet su dosta krute i tijesne za noge bez obzira na to što igrači nekada uzmu i za broj veće - rekao je izvor iz kluba za The Sun

Prema pisanju tabloida The Sun, iz Chelseaja su dobili jednu zanimljivu informaciju. Nije transfer, nije promjena trenera, a nije niti preljub. Dapače, radi se o pripremi igrača za utakmicu. Ipak, ne nekoj koju mogu razumjeti tek oni koji redovito prate nogomet, već jednoj podređenoj, takoreći, zakonima fizike. Toplini, agregatnom stanju tvari, vezama među česticama materije...

- Moderne kopačke za nogomet su dosta krute i tijesne za noge bez obzira na to što igrači nekada uzmu i za broj veće - rekao je izvor iz kluba za The Sun pa nastavio:

- To je posebno problematično kada je hladnije vrijeme jer su kopačke dosta neudobne, a to se posebno odnosi na ove novije, moderne modele. 

Pitate se, dobro što je tu čudno? Svakoga obuća ponekad žulja, osobito nova. 

E pa da ne bi njihovi dragulji puno patili, čelnici Bluesa su doskočili problemu i u svlačionice ugradili mikrovalne pećnice. Za tople gablece? Ne, ne. Za tople kopačke. 

Naime, toplina omekša materijale od kojih su napravljene kopačke, osobito kada se igra i trenira na hladnijim temperaturama. 

- Igrači ih stavljaju u mikrovalnu pećnicu minutu ili dvije kako bi se ugrijale i samim time bile udobnije jer koža više ne bude tako kruta. Žele najbolje od opreme koju koriste i to je način da najbrže riješe problem pred utakmicu -  zaključio je izbor The Suna.

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
19:09 03.03.2021.

O kome se radi ?

TE
terence
14:28 03.03.2021.

Ja vec godina a grijem svoje kopacke prije nego sto pocnem igrati. Samo ja ih grijem fenom. Zato sto mi je hladno a i grube su kad su hladne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije