Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni izbornik
Povratak na članak

Dalića volimo jer je jedan od nas, a reprezentacija više nije 'Mamićeva i Šukerova prćija'

Dalić je igračima uspio usaditi vjeru da su najbolji na svijetu, a usadio im je i to da im Hrvatska mora biti iznad sveg

Komentari 120

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
08:37 13.07.2018.

Šuker kao igrač treći najbolji na svijetu i najbolji strijelac mundijala, Šuker kao šef HNS-a najmanje drugi najbolji na svijetu...Ledinski, kakav si ti kao novinar, jesi li bar među prvih deset u svojoj zgradi? Navodno si prvi kad treba primiti u anus, svi su čuli za tebe.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
08:33 13.07.2018.

Možete reći što hoćete, ali HNS je prva ili druga najbolja "firma" na svijetu u poslu kojim se bavi, i to u ogromnoj konkurenciji. HNS je u nogometu ono što je Google u internetu, Microsoft u softwareu, Mercedes u autoindustriji, Coca Cola u industriji bezalkoholnih pića...I to je trend, od kada postoji Hrvatska redovito smo na europskim i svjetskim prvenstvima, redovito smo među 10-15 najboljih na svijetu. S druge strane, Večernji i njegova austrijska Styria su tristoti u regiji, a na svjetskoj sceni ne predstavljaju ništa. Jedino ste u gay paradama malo bolje plasirani. A vi pričate o prčiji....

VL
IB
Ivan_bol
09:02 13.07.2018.

Ajmo biti malo iskreni. Dalić stalno govori da je važno okruženje u samoj reprezentaciji jer ih on nemože naučiti igrati nogomet. Istina to je on uspio napraviti. Mislim da je važno i okruženje okoline pa idemo volio bih malo prokomentirati:: Okruženje okoline na EURO 2016 - svastika na Poljudu - Igranje pred praznim tribinama radi nereda navijača - miljunske kazne HNS - - najavljeni prekidi utakmica (sabotaža) utakmica u grupi , čak je bio plan napasti suca pa je došla baklja (Češka) Da li Vi smatrate da te informacije posebno ova zadnja nije došla do igrača i utjecala na njihovu psihu btw Čačić je imao nadimak Mr 100% i bio je proglašen najboljim izbornikom u grupnom natjecanju na Euru. Malo po malo se nakupi nezadovoljstva i jasno da se osjeti... ps. Naravno da je za mene Dalić najbolji izbor kada pogledamo s ove distance i ja bi mu dao doživotno ugovor u Savezu, pa kada više nebude izbornik( a doći će do toga) da razvija kult reprezentacije u mlađim kategorijama.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
08:46 13.07.2018.

Iz škole koju je "sagradio Mamić u ovoj repki u prvoj jedanaestorici je sedam igrača. Ukupno u repki ih je znatno više. Valjda i on ima nekih zasluga u tome.

VL
Avatar Sokol
Sokol
09:24 13.07.2018.

Halo Nenade Staziću jesi to ti napisao članak. Daj gospodin novinar pitaj svoj hajduk kada će čestitati hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ulazak u finale.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:47 13.07.2018.

Ledinski ti si konjina

VL
MA
Matic
09:28 13.07.2018.

Kada procitam rijec "prcija" dize mi se kosa na glavi. Koji "kreten" od novionara, hrvatska igra finala SP-a, on i dalje dere po prciji. Tko ti dadje tipkovnicu i internet, taj je jos veci "kreten" od tebe novinarcicu.

VL
BR
balboa.rocky
08:32 13.07.2018.

A majko moja jesu ovi novinari glupi!

VL
DU
Deleted user
08:54 13.07.2018.

Da igrače nije Mamić prepoznao kao talente pola ih ovdje nebi niti bilo! To znaci da nebi imali niti upola ovako dobar rezultat.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:49 13.07.2018.

Ovo je zetva sukerovog i mamicevoga rada! Mogli smo na EPu u Francuskoj dostignuti slicne rezultate da Jovanovic, Ostoja Rankovic, ovo jugonovinarstvo i jugoTorcida/antifa nisu sabotirali repku i nase navijace. Torcidi nikada ne smijemo zaboraviti ono "Dabogda sve izgubili" Alii slavimo danas Dalica i njegove zlatne momke, hrvatske borce koji se do kraja ne prestaju boriti.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:48 13.07.2018.

Bravo Šuker, bravo Mamic

VL
DU
Deleted user
09:49 13.07.2018.

Nabije vas Mamić na onu stvar bando pokvarena!

VL
Avatar Django
Django
08:57 13.07.2018.

Da, da, Dalić se tu našao čisto slučajno. Pao s neba. Modrić i Lovren su odjednom amnestirani, a sjetimo se samo hajke na njih dvojicu. Ma da se zbljuvaš kad vidiš kako neki bez trunke srama gutaju vlastita xovna. I to javno.

VL
Avatar tetina
tetina
09:46 13.07.2018.

Sramite se za naslov "mamica i Šukera prcija " s ovom ekipom upravo vam je mamic pokazao da je stvorio sjajnu ekipu svijetlih igrača a Šuker je svijetska zvijezda a vi ćete pisati takve gluposti vječno jer ste nepismena pisksrala... . Pa vidite li nepismenjakovici jedni da vam igraju iz inata da vam dokažu kako ste jadni sto ih pljujete. .. oni vam samo žele zatvoriti vaše gubice za sva vremena. ..

VL
ŽU
žuti
09:18 13.07.2018.

Karlek, jadni Karlek!

VL
Avatar Mirko224
Mirko224
09:50 13.07.2018.

Sram te bilo, Ledinski.

VL
PE
peronja
09:50 13.07.2018.

nevjerojatno kolika je netrpeljivost prema Hrvatskoj i njenoj repki koja ujedinjuje narod naš hrvatski. Ledinski i ostali 'novinari' prvi su razapinjali Dalića da je Mamićev čovjek, pa onda opet nakon par mjeseci da ga Mamić hoće smijeniti. Sve je too u cilju razbucavanja repke, a sad kad nisu uspjeli, idu dalje. Ako je Šuker opostavio Dalića i dao mu podršku, a ako je Mamić 'instalirao' Šukera, onda su obojica krivi za neuspjeh reprezentacije, ali vidi, nema neuspjeha nego ogroman uspjeh! I sad u tom uspjehu nema traga od njih dvojice! Kako nazvati ovakve novinare, nego zlonamjernim piskaralima. A Dalića još ćeka križni put, prvi neuspjeh i pljuvanje tih istih jer, evo, u Boga se pouzdaje i zaziva njegovu pomoć! Sjetimo se našeg prijašnjeg rukometnog izbornika kako je bio popljuvan zbog sličnih stvari, samo nije imao uspjeha, a Zlatko ima pa se ne usude.

VL
SS
sokac sa drave
09:12 13.07.2018.

Mic po mic i evo ponovo torcidasi pokusavaju omalovazavati one zasluzne koji su ovo sve stvorili.HNS-ova blagajna inace puna deviza bit ce jos punija i oni kazu sada ili nikada.Cudi me da ovaj kamenjarac nema straha bjesniti protiv svetinje Mamica i Sukera i pored cinjenice da cijela Hrvatska zna tko je zasluzan za ovaj uspjeh.Pa sta bi pisao da smo odavno ispali kao NJemacka.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:52 13.07.2018.

"Hrvatsko" novinarstvo, dejstvuje li dejstvuje. Orjuna u svojoj mrznji nikako ne jenjaje.

VL
DU
Deleted user
09:56 13.07.2018.

Jedina svrha ovog smećarskog članka je ulizivanje navijačkom ološu iz Splita. Nigdje veze s mozgom!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.