Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA VL
Povratak na članak

Dalić se ispričao bivšem reprezentativcu pa nam otkrio gdje u proljeće vodi vatrene

- Znate da mi kao reprezentacija uvijek želimo najbolje, da ulažemo enorman trud, da su ti igrači potpuno “izgorjeli” u posljednjih nekoliko nastupa, ali i herojski iznijeli pobjedu na svojim leđima.

Komentari 16

IV
ivanasertic4
19:09 15.11.2021.

Ovo za Bedelja je tocno. Poslije Rakitića najpodcijenjeniji igrač u reprezentaciji

VL
DU
Deleted user
18:36 15.11.2021.

Daliću što si napravio dosada nemaš se kome pravdati i ispričavati, jedino ti zamjeram što ti je trebalo malo duže u ovom ciklusu da shvatiš da mladi moraju preuzeti teret a stari da tu budu kao podrška jer njihovo vrijeme pomalo prolazi ....ali ipak na vrijeme .-)

VL
ON
ON
19:15 15.11.2021.

Super clanak,odmara.No sta bi se desilo da smo morali u kvalifikacije,a jos da nismo prosli?Ovo je i dobro proslo.Malo peha ,malo srece,sta je normalno u svakom poslu.Ima tu jos puno posla,ali iposla koji je izvodiv.Kao prvo trebamo se svi ponasati u granicama dozvoljenog.Od trenera,stozera,pa do igraca.Odnosi stari i mladi i dalje su upitni.Smjena generacija je predugo trajala,i jos traje.Odabir igraca je ola,la.sastav ekipe se odreduje u ovisnosti gdje se tekma igra........Na kraju je ipak sve dobro ispalo i na ovome temelju se moze graditi kuca.Dalic je fini gospodin,miran stalozen,nastupi u medijima su OK.Na kraju cestitka svima od rezervnih igraca,prvotimaca,trenera,medicinara i HNS-u kao krovnoj instituciji.HNS-u, jedna zamolba,dajte pokusajte naci rjesenja za stadione gdje nasi decki i mi publika moci uzivati skupa sa njima.

VL
GO
Gomila
19:34 15.11.2021.

Pametnjakovici i mrzitelji hrvatskog nogometa navalili na kometare stavi te uglavu Dalic je pobjednik

VL
RE
RedTree
00:23 16.11.2021.

Mani se putovanja po Arabiji, doma San Marino i Moldavija za osiguranje drugog pota.

VL
NO
Noštromo
21:41 15.11.2021.

Piše se o pobjedi kao da smo lako pobijedili 3 - 0, a odlazak u Katar trebalo se riješiti ranije kakva je grupa bila.

VL
Avatar Bell940
Bell940
20:56 15.11.2021.

Dalić se izvukao, zato je pukao na kraju kad su prošli, zaslužili, ali ZD nije više matrijal pročitana knji6

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
06:47 16.11.2021.

Njegov plan je u ožujku 2022. godine odvesti reprezentaciju na Bliski istok među braču po domoljublju i kulturi, u nevino viteško podneblje u kojemu će se održati Svjetsko prvenstvo, i tamo odigrati dvije barbarske utakmice.

VL
BI
billynik
19:28 15.11.2021.

Dalic je samo velik Srećko a nikakav trener. Ovi Dasovicevi hvalospjevi zadnj dana su smješno, kad smo pobijedili neku ozbiljnu reprezentaciju, hrabrima se pobjedom nad Maltom… Što bi se danas pisalo da Rusi nisu zabili sami sebi gol?

VL
Avatar Krešimir Karamazen
Krešimir Karamazen
11:21 16.11.2021.

Iz Dalićevih izjava iščitavam da on sam nije prepreka za Rebićev povratak u reprezentaciju, ali Rebić mora čekati odlazak 'seniora' s kojima se vjerojatno nije dobro slagao, a ne dolazak Štimca kao trenera koji bi ga odmah vratio. Ne shvaćam nogomet kao sport. Ali igra pokazuje tko igra u europskim klubovima koji ne igraju Ligu prvaka. Od njih jača i viša lopta Modrića ili Brozovića zna se odbiti kao od stative. A kada Gvardiol Modriću napuca visoku i riskantnu loptu, vrlo blizu vlastitog gola i vrlo blizu protivnika, Modrić takvu loptu s lakoćom smiruje. Ali nije sve u tehnici. Morate imati i kondiciju i želju. Ivan Rakitić po drugi put je pozvao da bi on odigrao samo neke mečeve. Pa ne bi škodilo saznati kako drugi igrači to prihvaćaju i koje bi utakmice Rakitić ili Badelj ili Pjaca htjeli odigrati, a koje protivnike prepustiti drugima. Ali možda to nije moguće tako organizirati. Ako je točno ono što je netko rekao da je hrvatska kultura spoj triju različitih civilizacija, onda je sastav hrvatske nogometne reprezentacije i izbor pjesama kojima se slavi pobjeda zanimljiv poligon kako se mogu pomiriti proturječnosti.

VL
FN
Fr@njo
18:30 15.11.2021.

Hrvatima jos samo to preostaje..imamo drzavu koju precednik razara, ali , imamo nasu hrvatsku nogometnu reprezentaciju.Hvala nasim igracima , hvala gospodinu Dalicu i njegovim suradnicima, hvala HNS.Hvala za radost kojun nam dajete nama navijacima.Uvjek vjerni .

VL
RE
RedTree
18:17 15.11.2021.

Izvukli su nas tri top klase (Modrić, Brozović i Perišić) i Ivušić u Bratislavi u ne prejakoj grupi. Kad smo zadnji put dobili neku top 20 reprezentaciju ili odigrali 2,3 dobre utakmice s pristojnim reprezentacijama!? Ćaleta Car je naš najbolji stoper već dvije godine, on spominje Lovrena, za kojeg se i Rusi čude da je igrao, a Ćaleta Car na klupi, a u igri lik koji nema ni 30 nastupa kao stoper u seniorima. I zašto se na nekima trenira strogoća, a drugi mogu izabrati i drugu državu, evo ih odmah u prvih 11. A forsiranje Kramarića i izbjegavanje pravog centarfora je prešlo mjeru već. S Dalićem na svjetskom mi nemamo što veliko očekivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.