Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆEVA HRVATSKA ZA POVIJEST
Povratak na članak

Dalić opleo po VAR-u i poručio: Gvardiol je najbolji stoper svijeta!

- Te crte povlače se tamo-vamo, kako kome paše. No to nas nije pokolebalo", kazao je Dalić, koji je iskoristio priliku i da apostrofira nastup Joška Gvardiola koji je još jednom oduševio svijet.

Komentari 19

DA
danijelrukavina4
21:46 01.12.2022.

Igrali smo dobro, ali nas je i pomazila sreća. Zlatko Dalić - uvodi i ostale sa klupe u igru. Dio tereta moraju ponijeti, i ja sam siguran da bi ga ponijeli i Šutalo, i Budimir i Oršić i ostali sa klupe. Mora se dati prilika ovim standardnim da se odmore. Ušli ste u drugi krug - nakaut fazu. Igrati znate. Vaša je velika prednost što Vas se ovi "veliki" boje, jer ste nepredvidivi. Ako Vas dobro krene, nitko protiv Vas nije siguran. I to ovi veliki znaju. Samim ulaskom u drugi krug opravdali ste očekivanja. Ovo dalje - sve ovisi o Vama. Nemate nikakvog opterećenja, jer ste zacrtani cilj postigli. Što bi se reklo - sada na dalje igrate za svoju dušu. Ponavljam, možete protiv svakog - upamtite to. I ima Vas dosta.

VL
ZG
zg1985
21:59 01.12.2022.

znaci ovo se dogodilo sad i nikad vise da lukaku onakve "mrtvace" promasi..ali dobro,za velike stvari treba i velika doza srece

VL
BU
buducadijaspora
21:48 01.12.2022.

Ako dobimo japan onda je sve otvoreno daj bize da se stvori atmosfera u svlačionici dečki ako ovo citate atmosfera vam je najvažnija a sad nakon ovoga se može stvoriti ona magija koje do sad nije bilo ko prije četiri godine, mi smo iz vas a Dalicu poručujem da se ludi rezultat stvara ludim odlukama tj hrabrim koje se čine lude koliko su hrabre, zato samo naprijed ne biti ziheras nema se sto izgubiti već ste pobjednici

VL
KL
klamerko
21:34 01.12.2022.

Što se VAR-a tiče, smiješni su mi ljudi koji olako uzimaju "radilo se o milimetrima". Pa ako se radilo o milimetrima, onda se morala vrlo precizno definirati i ta milisekunda tzv. "zaleđa" u kojoj su se određivali ti milimetri. I gotovo sam siguran da ta milisekunda od strane VAR-a nije precizno definirana.

VL
RE
remarga
23:07 01.12.2022.

Hahaha opet ovog šarlatana Dalića spašavaju valjda sami sveci na nebesima. Nevjerojatno koliko čovjek ima sreće. Danas smo realno trebali izgubiti i sad su dečki trebali biti na putu za Hrvatsku. Ne vjerujem da ćemo pobijediti Japan. Sve u svemu,, ovog šarlatana Dalića pod hitno treba smijeniti!

VL
MA
MatanP
23:15 01.12.2022.

Balkanska posla. Cim odigras jednu utakmicu dobro odmah si najbolji na svijetu. Mislim , decko igra dobro ali....

VL
BU
buducadijaspora
22:15 01.12.2022.

Urokali nije valjda vidio da je Lukaku fulao četiri zicera Ala Sivonjić skoro plus stativa i sad tu neko spominje neke penale?! Pa da je jedan od tih pet ušao sad bi se pakirali doma i pričali o nepostojećem penalu a La Hajduk kad izgubi onda suci krivi

VL
BL
blackeder2022
23:14 01.12.2022.

Zašto Daliću 1.Zašto ne vadiš Perišića iz igre kad od 75 min vidi se da nema više snage,a na klupi ti sjedi pun snage Oršić koji te spašavao na EP protiv španjolske 2.Zašto vadiš iz igre Kramarića i Livaju ,a na klupi ti sjedi Budimir i Majer,a ti ubacuješ tromog Petkoviča i Pašalića kojeg ne ide 3.Zašto guraš u sastav Lovrena koji je opetovano 3 danas puta kiksao i doveo u gol šansu nespremnog Lukakua,a na klupi imaš Šutala 4.Zašto je sama pojava Lukakua na terenu psihološki unijela nesigurnost naših igraća Sva naša a i tvoja sreća što je kvaliteta i nogometno znanje naših nogometaša višestruko iznad tvog trenerskog znanja.

VL
RE
remarga
23:08 01.12.2022.

Eh sad najbolji stoper svijeta. Mislim tako nešto izjaviti je stvarno suludo. Da je dobar, je, da će biti još bolji, hoće ali baš da je najbolji na svijetu hahaha nije sigurno osim u glavi šarlatana i neznalice Zlatka Dalića

VL
Avatar Foton
Foton
01:28 03.12.2022.

Najbolji stoper na svijetu, a Lukaku ima 4 odlicne prilike u 45 minuta. Koliko je znam, zadatak stopera je da napadacu neda priliku.

VL
BU
buducadijaspora
21:30 01.12.2022.

Dobro je sve to ali provukli smo se na sreću danas samo tak moramo to priznati, Dalic je napravio dobre stvari s promjenom generacija ali steta da nije išao do kraja u hrabrosti, ova ekipa sad je neki kompromis mladih i starih, ali nema vatru u nogama to se vidi, napad nemamo opće! Ja bi iskreno zvao mlađe klince tipa Beljo iz Osijeka, Baturinu, Majer, Stanisic, Erlic, Šutalo, Bijuk, Sučić, ovak ko da je sve to skupa da stara garda još jednom pred kraj proba 2018. osjećaj, ne znam dobri su dečki ali fali vise mlađe krvi gladnih pobjeda brzih, punih energije, eto mi smo živa preslika Belgije, Lukaku danas igrao za nas, četiri zicera fulao samo takva, da je jedan ušao sad bi svi drugu priču pričali a naši bi se pakirali doma, kažem čin vise forsirati mlađe trpit ih oni su neotkriveni eksploziv, prije dvije godine nije se znalo za Guardiola..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.