Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK OPET APELIRA
Povratak na članak

Dalić ogorčen: Sam sebi sam smiješan više, sramota je gdje igra svjetski doprvak, nitko neće reagirati...'

Zlatko Dalić zadovoljan je pobjedom vatrenih, ali silno razočaran jer nemaju pravi stadion.

Komentari 28

ST
Stijena
00:05 23.09.2022.

Dobro je rekao, ali nije za očekivati od političara da će riješiti taj problem.. Treba nam stadion, no rješenje mora naći HNS

VL
Avatar Pjegavi
Pjegavi
07:51 23.09.2022.

apropot stadiona, : ako grad želi ustupiti zemljište a to kaže gradonačelnik javno, Čeferin je izjavio da su spremni sudjelovati sa skoro i 80% financiranja , imamo HNS pun novaca, Dinamo koji treba sudjelovati pun je novaca , pa ja ne vidim u čemu je problem i zašto se već nije izgradio novi stadion??

VL
IV
IvanHB1
06:05 23.09.2022.

Hrvatska ima sve Europsko osim političara i pravosuđa koji su u rangu Afganistana i koče Hrvatsku u svemu.Zbog takvih, korumpiranih gadova mi se ponekad zgadi biti Hrvat.

VL
RA
Rad
08:27 23.09.2022.

Da, najružniji stadion na kojem sam bio. Zbog stava Saveza komunista da Hrvati ne smiju biti ujedinjeni, tribine su izgrađene odvojene jedna od druge. Tu nepravdu smo već davno trebali ispraviti, napraviti moderan, višenamjenski stadion s maksimalnim kapacitetom od 90.0000 gledatelja, a u normalnom radu, ili kad je atletika, za 30.000 gledatelja. U svijetu postoji nekoliko stadiona koji mijenjaju kapacitet, pa iskustva već postoje. Mislio sam da će potres i narušena statika stadiona pokrenuti i ubrzati rješavanje ovog problema. Financiranje je najveći izazov, ali sigurno postoji nekoliko mogućnosti.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
05:39 23.09.2022.

Gospodin Dalić se pravi blesav. Od građana Zagreba je u nekoliko navrata otet novac za gradnju stadiona. Dobro Dalić zna tko su sve sudionici tog višekratnog otimanja novca za tu svrhu. Evo ih nekih danas i u Bosni i Hercegovini. Sve "ugledni sportski radnici". Opljačkani su i klub Dinamo, i grad Zagreb i država. Stadion nije sagrađen niti dostojno renoviran. Širom Hrvatske su takve pljačke urađene i sa sportskim dvoranama. Hrvatski nogometni savez je već dovoljno novaca zaradio za tri stadiona, Dinamo isto, gdje je to sve nestalo?

VL
KL
Klokan
10:04 23.09.2022.

Imamo stadion za repku i to je Poljud. Ne razumijem zašto moramo igrati u ZG-u ako nema sredstva. Druge reprezentacije igrau po durgim gradovima svojih država, a ne samo u glavnom gradu.

VL
VA
vapor
17:26 23.09.2022.

Zašto sređena, razvijena i nadasve sportska država Slovenija ne gradi takva monstruozna zdanja nego repka igra na stadionima Olimpije i Maribora? A u nju se moramo ugledati u mnogim područjima pogotovu što nam se broj stanovnika polako izjednačava.

VL
Avatar links
links
05:27 23.09.2022.

a da si smješan to stoji...posebno sa tim usiljenim, krivo intepretiranim zagrebačkim naglaskom

VL
MI
Midea
00:13 23.09.2022.

Pe to sada kada se napravi Pampas Arena u Osijeku eto vam stadiona.

VL
VA
vapor
17:21 23.09.2022.

Reprezentacija može igrati u Splitu, u Rijeci i u Osjeku kad već u Zg nema poštenog stadiona. Čemu nekakav "nacionalni" stadion, za tri-četri utakmice godišnje? Glupost i bacanje novca. I to čijeg- ovog stenjućeg naroda.

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
06:09 23.09.2022.

Vi tu svi pišete ,pa napravite vi igrači i Hns stadion...al to je nemoguće dok god su gradovi i općine vlasnici klubovi..jer mi smo taj krkanski mentalitet ,sad da netko kupi neki klub , navijači bi se pobunili ali vanii je sve privat i taj privatni sektor ulaže u stadion i ostalo..eto primjera osijeka, mađar kupio i gradi stadion jer to je njegovo...a sad da dinamo netko kupio a joooj bila bi pobuna od glupih ljudi..i zato nema stadiona..ovak ce bam i dalje vuć novac od građana i za njihovdeplaće i za sve ... zato bi ja to sve dao u privat i košarkaške klubove i nogometne ..

VL
IV
Ivicazgb
04:36 23.09.2022.

E moj Daliću, uzeo bi koricu kruha umirovljeniku koji skuplja boce da se napravi stadion, skupite se vi igraci i platite izgradnju, svaki od vas neka da 10% vlastitog bogatstva.

VL
DM
DM2008
01:15 23.09.2022.

Eno biti će u Osijeku stadiončić za 13k ljudi pa će imati gdje igrati , otvorenje je proljeće 2023g, bar je tako postavljen novi rok. Doduše promjene su uvijek moguće jer kod nas se projekt koji se u normalnom svijetu završi za 18 mjeseci gradi oko 5 godina pa je takav slučaj i sa Pampasom. Onog trenutko kada (ako ikada) počne gradnja nekakvog stadiona u ZG to će se opet razvući na par godina, tako je poprilično sigurno da prije 2030g u ZG repkica neće igrati na novom stadionu.

VL
Avatar links
links
05:24 23.09.2022.

ajde se smiri i ne cvili, zar ti nije dovoljno što ta sreća pogledala da vodiš ovakve igračine, talente...tko bi ti trebao graditi stadion? kome cviliš? pa što ti ne učestvuješ, imaš 100000 eura mjesečno, što ne iniciraš sa savezom gradnju... čekaš da ti opljačkani, osiromašeni gradjani Zagreba izgrade stadion? Tebe je sramota!! Yebe je sramota što igraš na kultnom Maksimiru a neki dan si stigao iz Livna...ajde se smiri i zahvaljuj bogu što te tao pogledao da si se spletom okolnosti zatekao tu gdje jesi

VL
BE
Belkanto
00:21 23.09.2022.

Dalicu, izgubio si i ono malo kredibiliteta sto si imao kod mene. Tolike pare se slijevaju u vase duboke djepove, a trazite od naroda da vam plati stadion! Kako vas nije sram!?

VL
SA
sani1
00:46 23.09.2022.

Ne dam!

VL
DU
Deleted user
23:51 22.09.2022.

Pa igraj na poljudu u rijeci ili osijeku. Nije valjda da očekuješ da građani plate stadion u sportu u kojem se zarađuju velike pare. Skini se sa proračuna legendo.

VL
DE
derin
01:06 23.09.2022.

Budimo realni Dancima nedostajalo pet ofenzivca, pa top reprezentacije bi to osjetile a ne jedna Danska i to nam je olakšalo posao. I primili smo gol nakon velike greške Šutala, to se uči u pionirima, koji je nedavno griješio i u Milanu i prije toga ne baš rijetko. I Gvardiol pet minuta prije ide u bespotrebni dribling preko cijelog terena i izgubi loptu. Prezeleno i sklono greškama izgleda. Erlić i Lovren najbolji izbor. Ovakva jedna greška na svjetskom te vodi kući. Iako lijep gol Danaca, Livaković opet prima izvanka ako je malo u stranu i nije imao puno posla zbog izostanka danskih ofenzivnih igrača. Igra u prvom poluvremenu nije bila na nivou, naročito vezni red, Kovačić mora bolje jer mogao bi na klupu. Sosa ok gol, ali u prvom poluvremenu skoro svaka lopta nazad i nigdje prodora. Kramarić nije centarfor, najbolji kao joker s klupe, Petković isto polušpica. Trebalo bi u nedjelju ponoviti sastav, generalna proba za svjetsko, ali s Budimirom naprijed, koji je pravi centarfor i donosi dosta, dubinu, pressing, Ivušić na golu, Erlić, Lovren stoperi, Vlašića na desno i Livaji dati bar pola sata u drugom poluvremenu.

VL
MA
marta22
23:56 22.09.2022.

I ja sam ogorčena kad vidim centar Zagreba, razrušenu Petrinju.......Uostalom, zašto reprezentacija ne bi mogla igradi u Osijeku, Splitu, Rijeci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.