Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodan ispit
Povratak na članak

Dalić najavio s kime namjerava napasti Azerbajdžan i priznao što ga brine

Podsjetimo, Dalić je protiv Slovaka na travnjak izveo sljedeći sastav: Livaković, Bartolec, Lovren, Vida, Barišić, Modrić, Brozović, Rebić, Vlašić, Perišić, Petković

Komentari 8

DU
Deleted user
18:24 08.09.2019.

Izvor koji želi ostati neimenovan govori kako se grozničavo telefonira ne bi li se našla kakva "crna vijst", "loša vijest" ili bilo što negativnog za objavu prije sutrašnje utakmice.

VL
AG
Agricola
17:56 08.09.2019.

Najbolju utakmicu koju je Hrvatska odigrala u Dalićevom mandatu je pobjeda nad Španjolskom u Zagrebu 3:2. Osim što je to uvjerljivo najjača momčad s kojom smo igrali , uspjeli smo pobjediti i igrali smo hrabro, mudro i taktički savršeno, ašeno, a Luka Modrić je upravo na toj utakmici pokazao zašto je najbolji hrvatski nogometaš koji je ikad hodao zemljom.

VL
Avatar babas
babas
12:41 09.09.2019.

Ovo protiv Slovačke je bila svakako najbolja utakmica naših koje se sjećam. Ako stvorimo i pola šansi kakvih smo imali protiv Slovaka glatko pobjeđujemo. Najvažnije je ući borbeno i agresivno u utakmicu,naši igrači su u top formi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:45 09.09.2019.

dalića nek brine samo jedna stvar, da se ne ponovi mađarska! ako netko misli da smo pobjedom nad slovacima uspjeli izbrisati onu fleku od mađara, vara se. mi smo i inače poznati po finišu kvalifikacija, gdje nas island, grčka, do zadnje minute kvalifikacije drže na žaru. polako, pola kvalifikacija je tek prošlo. euforiji još uvijek nema mjesta. jedan loš rezultat, i bit će uvreda za dalića, nogometaše... po uobičajenom scenariju, tolko puta viđenom.

VL
TR
Trener
01:54 09.09.2019.

Sjajna ekipa, osim Bartoleca koji je jedina bas bas slaba karika. Vjerujem da u HNL postoji bolja alternativa. Sretno nasim vatrenima

VL
KR
krampus9
23:10 08.09.2019.

Mađarska je prva na svim tablicama osim kod nas. Gleda se međusobni susret i oni su nas pobijedili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.