Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gol mu je bio nagrada

Dalić može biti zadovoljan: Talijanski mediji pišu hvalospjeve o vatrenom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
23.09.2021.
u 08:00

– Pokrenuo je akciju za 3:1 i sjajnim dodavanjem prepolovio obranu Fiorentine. U prvom poluvremenu igrao je sam – piše u Gazzetti

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić priredio je sjajnu predstavu u pobjedi svog Intera nad Fiorentinom (3:1) u petom kolu Serie A.

Naime, Perišić je bio autor trećeg gola tri minute prije kraja. Brozović je povukao kontru, Gagliardini je krenuo prema golu i nesebično proigrao Perišića, koji je zabio. Gazzetta dello Sport hrvatskog je napadača proglasila igračem utakmice i dala mu ocjenu 7,5.

– Bio je najlucidniji igrač Intera, čak i u lošem prvom poluvremenu, iako je malo kasnio u obrani. Bio je ključna figura u akciji koja je rezultirala izjednačenjem, a Fiorentina nije imala šanse protiv njegove iznimne fizičke dominacije. Gol je stigao kao nagrada za sjajnu utakmicu – piše u opisnoj ocjeni Perišića, kojemu je ovo bio prvi gol za Inter u novoj sezoni, u kojoj je upisao pet nastupa, odnosno odigrao je ukupno 333 minute u svim natjecanjima.

Pohvale su stigle i vrataru, drugom hrvatskom reprezentativcu u klubu iz Milana, pa je igra Marcela Brozovića ocijenjena sedmicom.

– Pokrenuo je akciju za 3:1 i sjajnim dodavanjem prepolovio obranu Fiorentine. U prvom poluvremenu igrao je sam – piše u Gazzetti.

Dodajmo da su i Perišić i Brozović odigrali cijeli susret za Inter, koji sljedeću utakmicu igra u subotu protiv Atalante, a nakon toga u utorak protiv Šahtara u Ligi prvaka.

>> Vrsaljko podijelio video na Instagramu:

Komentara 2

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
15:37 23.09.2021.

Bravo Ivane! Ako ima dobrih vijesti, onda treba na osnovi toga pozitivna reakcija i podrška Perišiću. Bravo Ivane!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
08:25 23.09.2021.

Dalić može biti zadovoljan: Talijanski mediji pišu hvalospjeve o vatrenom najskupljem golmanu na svijetu Janu Oblaku a mi smo ponosni da smo susjedi tih sjajnih europljana dok nemočno ćućamo uz schengensku žilet žicu i nadaleko prarimo nedostižne idole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije