Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI U PORTUGALU
Povratak na članak

Dalić: Moramo štošta složiti, a imamo veliki uteg na leđima

Prijateljsku utakmicu Portugal - Hrvatska premijerno će sutra od 20.45 prenositi Nova TV, koja će na licu mjesta imati trojicu reportera

Komentari 9

DI
Diosiario
15:52 05.09.2018.

Nema utega, samo nek se opuste i rade ono što najbolje znaju

VL
DA
danijelrukavina4
14:44 05.09.2018.

Daliću, nemojte se opterećivati. Nemate nikakav uteg na leđima. Bilo je prošlo svjetsko prvenstvo, i jedna generacija je zabilježila povijesni uspjeh i ostvarila svoje dječačke snove. Sada je vrijeme da se polako uhodava jedna nova generacija. Ovi stariji će pomalo se opraštati od igranja, a doći će neki novi klinci. Nema opterećenja. A biti će opet klinaca koji će sjajno igrati. Valja s njima se pozabaviti i polako ih brusiti. A ovi stariji neka im u uhodavanju pomognu. To se još od njih očekuje. Pa prirodno je da mladi zamjenjuju starije igrače, zar ne. I ja sam siguran da će opet za jedno 15-20 godina Hrvatska ponovno imati jednu sjajnu generaciju.

VL
KE
kentie
17:29 05.09.2018.

dečki, slažem se...sve ste rekli i ne porekli...gledam neke fotke repke sa treninga prije susreta s Portugalcima....vidim neka nova lica, dolazi mladost i radost, sa ponosom i sjajem u očima što im je čast i privilegija da je dionik najvažanijee i najobožavanije družine u Hrvatskoj, a i šire....s ovakvim izobornikom, ovakvim stožerom nije me uopće strah da će ova družina mračiti i haračiti med' europskim i svjetskim gigantima nogometne igre i vještine u sljedećim danima, mjesecima i godinama....

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:31 05.09.2018.

Nova tv? tko će komentirati? netko s Balkana?

VL
DU
Deleted user
18:31 05.09.2018.

Velečasni Hrvat-katolik don Zlatko Dalić u potrazi za alibijima....

VL
MU
muh
14:44 05.09.2018.

Ima kofer sa srečom sobom ili se je izgubio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.