Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KRANJČEVIĆEVOJ

Dalić, Ćorluka i Mandžukić ponovo na utakmici Rijeke. U koga su uprte oči izbornika?

Svečana loža na stadionu u Kranjčevićevoj tijekom susreta Lokomotive i Rijeke u 14. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
03.11.2023.
u 21:10

Hrvatska će 18. i 21. studenog igrati protiv Latvije i Armenije. Utakmice su ključne za Dalićeve izabranike kako bi imali što bolje šanse za brz i jednostavan plasman na Europsko prvenstvo

Zlatko Dalić je u društvu Vedrana Ćorluke i Marija Mandžukića gledao utakmicu Rijeke i Lokomotive koja je završila neriješeno, rezultatom 1:1. Izbornik 'vatrenih' je bio i na prošloj utakmici Rijeke, derbiju protiv Istre, koja je završila istim rezultatom.

Nakon te utakmice, Dalić je odlučio pojačati reprezentaciju novim imenima iz kadrova Rijeke. U hrvatsku nacionalnu vrstu pozvan je Marko Pjaca, a u pretpoziv se probio Franjo Ivanović. Moguće je da Dalić razmišlja o njegovom prelasku u poziv.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska će 18. i 21. studenog igrati protiv Latvije i Armenije. Utakmice su ključne za Dalićeve izabranike kako bi imali što bolje šanse za brz i jednostavan plasman na Europsko prvenstvo. Međutim, ako završe iza Turske i Walesa imat će priliku kroz dodatne kvalifikacije u koje ulaze zbog dobrog plasmana u Ligi nacija.

VIDEO 'Modrić je imao težak život. U ratu se skrivao po podrumima s majkom i nije znao hoće li preživjeti'

 

Komentara 1

BL
blackeder2022
21:34 03.11.2023.

Koji zgubidani,izgubljeni u prostoru i vremenu.Nit znanja,nit ideje nit vizije.Dok su igraći igrali po svom i bilo je rezultata,više na "guzicu" (penali) nego na smišljenu taktiku,ovaj nikoga nije gledao,glumio je nogometnog maga,a kad ono u biti "vezera"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije