Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRILIKA

Dalić aktivirao pretpoziv: Nikola Moro se pridružuje A reprezentaciji na okupljanju

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
05.10.2023.
u 14:51

Veznjak Bologne dosad je za najjaču hrvatsku nogometnu vrstu upisao jedan nastup, u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske u Dohi u ožujku 2022. godine, u kojoj su vatreni pobijedili 2:1

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv veznjaku Nikoli Moru koji će se priključiti Vatrenima na okupljanju u ponedjeljak, objavio je u četvrtak Hrvatski nogometni savez.

Veznjak Bologne dosad je za najjaču hrvatsku nogometnu vrstu upisao jedan nastup, u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske u Dohi u ožujku 2022. godine, u kojoj su vatreni pobijedili 2:1.

Hrvatska se reprezentacija okuplja 9. listopada u Zagrebu, a potom je čekaju dva kvalifikacijska ispita za UEFA EURO 2024. protiv Turske u Osijeku 12. listopada i protiv Walesa u Cardiffu 15. listopada.

Moro je ove sezone u Bologni nastupio u pet od sedam mogućih susreta te je jedan od boljih pojedinaca momčadi koja je član talijanske Serie A. 

Prije Bologne 25-godišnji veznjak je u svojoj nogometnoj karijeri igrao za dva Dinama, zagrebački potom onaj moskovski, a svoje prve nogometne korake je napravio u NK Solinu.

Nikola je bio redovit član mlađih uzrasta hrvatske reprezentacije. Računajući nastupe od U-17 do U-21 nacionalne vrste, Moro je odigrao ukupno točno 60 utakmica te postigao 14 pogodaka. Najviše ih je skupio za U-21 reprezentaciju; 24 nastupa uz šest pogodaka.

Komentara 1

ST
sttipe
22:32 05.10.2023.

Da je doša u Hajduka kad su ga zvali davno bi odigra 50 utakmica u nizu, i bija već standardan u reprezentaciji. Pomoga bi puno Hajduku i Hajduk njemu... Nema veze i Žaper je dosta dobar, i bit će sve bolji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije