Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK JE U SRETNOM BRAKU 31 GODINU

Sinovi su ponos Zlatka Dalića: Toni je direktor u NK Varaždinu, a Bruno je magistrirao menadžment

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/10
28.09.2023.
u 10:14

Obitelj Dalić inače ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, no Zlatko je ovih dana napravio iznimku i podijelio fotografiju s vjenčanja njegovog sina Tonija. Izbornik uvijek ističe kako mu je obitelj najveća podrška u životu

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić (56) više je puta spominjao kako mu je obitelj najveća podrška, a njegova obitelj službeno se povećala za još jednog člana. Naime, njegov sin Toni Dalić (30), ovih dana je oženio svoju dugogodišnju djevojku Ivu.

Obitelj Dalić inače ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, no Zlatko je ipak objavio fotografiju s vjenčanja na svom Instagram profilu. Tonija nemamo priliku često vidjeti u javnosti jer se ne voli medijski eksponirati, no zna se da je prije tri godine stekao diplomu za digitalni marketing.

1/22

Uz to, Toni je ljeti znao raditi kao DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci. Uz Tonija, naš izbornik i njegova supruga Davorka, s kojom je u braku od 1992. godine imaju i sina Brunu (25). Mlađi izbornikov sin Bruno pohađao je gimnaziju u Varaždinu, a zatim i studirao na američkom fakultetu u Zagrebu.

Magistrirao je menadžment u Barceloni. Zlatko kaže, on je mirniji tip u obitelji.

- Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi - izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije. 

Inače, sa suprugom Davorkom u braku je 31 godinu, a njihova ljubavna priča počela je u školskim klupama u Livnu, gdje su oboje rođeni. 

- Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo uspjeli prebroditi - rekao je Zlatko o njihovom zajedničkom životu.

VEZANI ČLANCI

Dalić je u mladim danima igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Kad je Davorka završila ekonomiju, par se zaručio i preselio u Varaždin, gdje je Zlatko igrao za Varteks. Nakon pola godine, 1992.  Zlatko i Davorka su se vjenčali, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne krije da su imali teških trenutaka. Davorka je kratko radila, no onda se odlučila potpuno posvetiti obitelji.

- Vodi brigu o svima nama. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da iziđemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije, kazao je jednom Dalić. Diplomirana ekonomistica Davorka je zbog Zlatka napustila karijeru i posvetila se obitelji.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 1

MA
MarkoMarkoM
11:16 28.09.2023.

Ma, sve ok, cijenim Dalićća i kao čovjeka i kao izbornika, no sin mu je direktor NK Varaždin s diplomom iz digitalnog marketinga. Ovo sigurno nema veze s tatom. Eto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije