Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham
Povratak na članak

Daily Mail: Ćorluka odlazi jer dolazi Phil Neville

Redknapp je zagrizao za 33-godišnjeg bivšeg braniča Manchester Uniteda

Komentari 6

VA
Vatrenko
16:21 11.01.2011.

Ma odlazi Vedrane, vidis li da te stari kenjac vise ne vidi u svojim redovima. Idi tamo gdje ces igrati. Imas klasu da igras u svakom klubu samo da ne naletis opet a ovakvog trenera...

VL
GR
gresham
19:19 11.01.2011.

hehehehehehe hoce staru ragu hehehehehehe

VL
EU
EuroAzija
19:19 11.01.2011.

Redknapp je presmiješan lik....na klupi mu trunu mladi talentirani igrači koji su u najboljim godinama i životnoj formi poput Kranjčara, a tu je i Bentley, a on dovodi penzionere poput Nevillea i Beckhama koji su na kraju karijere....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:42 11.01.2011.

Kao prvo, Phil Neville je već u godinama kad treba razmišljati o laganom zaključivanju karijere, a ne o priključivanju klubu koji se predstavlja kao ambiciozan. Kao drugo, Čarli bi isto trebao već malo razmisliti o svojoj poziciji u momčadi. Sigurno može odigrati centralnog bolje neg bočnog i čudno kak već sam nije sadašnjem treneru to predložio !!!

VL
OS
osijek68
20:05 11.01.2011.

Tesko mi je ovo za povjerovati, bas cu sad pogledati Daily Mail. Iako, cini se da je Redknapp napokon provaljen. Trener je to za manje klubova i njegova glavna preokupacija je kupoprodaja igraca. Ja mislim da je on uz Sama Allardycea rekorder po broju preprodanih igraca u Premiershipu. Osobito africkih i balkanskih. Kad dodamo da su oba bili pod istragom za uzimanje provizije, sve je jasno. Ovo s Beckhamom je presmijesno. Covjek ne bi izdrzao pola sata Premiership tekme, a ovaj ga hoce uzeti dok mu na klupi trunu Bentley, Kranjcar itd. igraci u najboljim godinama i vrhunskoj formi. Redknapp je presretno uletio u Spurse poslije Ramosa i par njegovih losih rezultata i preuzeo potpuno izbalansiran tim. Sto se Carlija tice po mom misljenju prespor je za beka i trebao bi igrati u sredini obrane jer je jako dobar s loptom i ima odlican pregled igre.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:19 12.01.2011.

Redknappu se posrecilo prosle sezone s igracima koje on nije doveo (osim Kranjcara koji je vukao Spurse prosle godine). Naravno VDV je dobar transfer, ali previse je galame o transterima igraca na pozicijama gdje ne fali igraca, dok nema jednog postenog napadaca. Uz to jos igra Huttona, Jenasa dok ima boljih rjesenja. Ovo s Beckhamom je vrhunska glupost. Umjesto da uzme jednog napadaca on krpa penzionerima. Za godinu ce ionako biti selektor Engleske reprezentacije, pa mozda dodje neko pametniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.