Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Daily Mail: Ćorluka odlazi jer dolazi Phil Neville

Vedran Ćorluka
Pixsell
11.01.2011.
u 13:47

Redknapp je zagrizao za 33-godišnjeg bivšeg braniča Manchester Uniteda

Daily Mail piše da menadžer Tottenhama Harry Redknapp želi dovesti Evertonova kapetana Phila Nevillea, te da su pregovori između klubova već u poodmakloj fazi. Phil Neville (33) vezan je uz Everton još godinu i pol dana, a Spursi su ponudili gotovo dva milijuna eura za odštetu te 50.000 funti tjedne plaće. Menadžer Evertona David Moyes ne želi ga prodati, no u obzir dolazi razmjena igrača. U igri su Roman Pavljučenko i David Bentley.

Sve je to još jedan znak, dodaje Daily Mail, da bi Vedran Ćorluka, kojeg želi Liverpool, mogao otići.

Ključne riječi

Komentara 6

VA
Vatrenko
16:21 11.01.2011.

Ma odlazi Vedrane, vidis li da te stari kenjac vise ne vidi u svojim redovima. Idi tamo gdje ces igrati. Imas klasu da igras u svakom klubu samo da ne naletis opet a ovakvog trenera...

GR
gresham
19:19 11.01.2011.

hehehehehehe hoce staru ragu hehehehehehe

EU
EuroAzija
19:19 11.01.2011.

Redknapp je presmiješan lik....na klupi mu trunu mladi talentirani igrači koji su u najboljim godinama i životnoj formi poput Kranjčara, a tu je i Bentley, a on dovodi penzionere poput Nevillea i Beckhama koji su na kraju karijere....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije