Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov stoper

Da nisam postao nogometaš, možda bih se vratio u BiH čuvati krave

Emir Dilaver
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
30.05.2019.
u 12:46

– Nikada nisam imao ljepšu nogometnu godinu, ne zbog naslova, već zbog momčadi s obzirom na to kako se čuvamo i pazimo, svi vučemo kao jedan. Nisam mogao zamisliti da je takvo što u nogometu moguće. A navijači? Boys su fantastični! – kaže Dilaver

Dinamov stoper Emir Dilaver ovih dana boravi u rodnom duvanjskom kraju gdje rado posjećuje rodbinu u Tomislavgradu, Mandinu Selu i Blažuju.

Slobodno vrijeme iskoristio je za posjetu dragim osobama, a malo vremena izdvojio je za gostovanje na Radio Tomislavgradu, prenosi portal Tomislavcity.com.

>> Pogledajte kako su dinamovci proslavili naslov

Emir Dilaver
1/22

– Oduvijek sam želio postati nogometaš, još u ranoj mladosti to mi je bio cilj. Da nisam nogometaš, ne znam čime bih se bavio. Možda bih ovdje došao čuvati krave – kaže Emir koji vrlo voli životinje, a ljubav prema prirodi i životinjama prenosi i na svoju djecu.

Kroz smijeh nam govori da ne zna na koliko mu je potpisan ugovor s Dinamom.

– Kad je lijepo i dobro, o tome se ne zamišlja. Samo nek' traje. Ekipa i atmosfera u Dinamu su predivni, odlično surađujemo – rekao je Dilaver koji se prisjetio i Dinamova poziva koji je uslijedio nakon što mu je novi trener Bjelica kazao da će ga za dan-dva zvati Zdravko Mamić, a tako je i bilo.

– ''Dobro, ljubavi, riješit ćemo mi to'' – rekao mi je tada Mamić. Zahvalan sam njemu kao i Bjelici koji me drži pod svoje ruke i zato ću mu biti zahvalan uvijek i dat ću sve od sebe za njega i ovaj klub. Dinamo mi je oduvijek, pa i zbog pjesama na Đerekovcu, ostao u “glavi”. Nije bilo razmišljanja hoću-neću, prihvatio sam odmah doći. (smijeh) Idućih dana vidjet ću se s Mamićem na kavi. Toliko sam zahvalan tom čovjeku i on je dosta učinio za nogomet i hrvatsku reprezentaciju, toliko je sposoban čovjek da zaslužuje poštovanje – rekao je Emir Dilaver te istaknuo fantastičnu sezonu.

– Nikada nisam imao ljepšu nogometnu godinu, ne zbog naslova, već zbog momčadi s obzirom na to kako se čuvamo i pazimo, svi vučemo kao jedan. Nisam mogao zamisliti da je takvo što u nogometu moguće. A navijači? Boys su fantastični!

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?, pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 7

DM
Dmitar1.
13:45 30.05.2019.

Pravi igrač, srčan. Sretni smo što ga imamo. Želim ti puno zdravlja Emire.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:02 31.05.2019.

Trebali bi se svi mi naučiti malo više poštovati sportaše, umjetnike i općenito javne osobe a priupitajmo se : " a što smo mi to postigli u životu " da njima solimo pamet?

IK
Ikonoklast
12:55 30.05.2019.

Mamic je fantastican...Boysi su fantasiticni...ide li to zajedno Emire? Odluci se ili odi u politicare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije