Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Cvitanović uoči Osijeka: Ni igrači ne znaju tko će na put

Mario Cvitanović
Foto: Robert Anić/Pixsell
29.07.2017.
u 13:53

- Moramo biti mudri kada tko može, kako, koliko, u kojem trenutku, trebamo se dobro organizirati.

Trener Dinama Mario Cvitanović najavio je derbi s Osijekom u Gradskom vrtu (30.7., 21h).

- Očekuje nas utakmica s Osijekom u ovom kolu. Veselimo se i susretu i dobroj atmosferi. Čestitam im ovim putem na sjajnom rezultatu protiv PSV-a. Očekujem da mi u toj utakmici napravimo još jedan iskorak i vjerujem da ćemo potencirati neke dobre stvari. Što se tiče kadra, molim da me to ne pitate u ovom trenutku jer imamo više od 24 sata do utakmice i još zapravo niti igrači ne znaju tko ide na put - rekao je trener o stanju u momčadi.

Ispada li itko iz kadra zbog ozljede? 

- Imamo plan i program za svakog igrača. Znamo da nas očekuje i utakmica u Norveškoj idući tjedan, umjetna trava. Moramo biti mudri kada tko može, kako, koliko, u kojem trenutku, trebamo se dobro organizirati.

U kakvom je stanju Tongo Doumbia

- Doumbia je u treningu, ali neće sada konkurirati. Vidim osmijeh i zadovoljstvo na njegovu licu i to me veseli. Svi jedva čekamo, a vjerojatno najviše on sam, da bude potpuno spreman.

Pred modrima je iscrpan ritam utakmica u kratkom periodu. Postoji li opcija rotacija u momčadi? 

- Moramo neke stvari uzeti u obzir kod odabira igrača, količinu utakmica, putovanja i sve ostalo. Procijenit ćemo u određenim trenucima što napraviti. Danas je prerano za informacije o igračima koji će igrati protiv Osijeka. Vidjet ćemo dalje.

Što Cvitanović misli kako će Osijek igrati protiv Dinama? 

- Ovisi o strategiji trenera Osijeka. Prijatelj mi je, bili smo skupa na akademiji i izuzetno ga cijenim i poštujem. Na njemu je da procijeni što napraviti, ja mu ne želim davati savjete. Novi Osijek izgleda lijepo, hitro, poletno, brzo, s jasnom idejom. Ne čudi rezultat protiv PSV-a. Mi gledamo sebe i našu igru. Naravno, respektirajući njih i njihove rezultate.

- Pokušavam implementirati taktički dio u svakom segmentu treninga, što se tiče našeg rada - spomenuo je ukratko trener Dinama pa nastavio o raspoloženju u momčadi nakon pobjede protiv Oddsa: 

- Ono što vidim je to da su željeli pobijediti uvjerljivije. Dali su sve od sebe u toj utakmici. Jako sam zadovoljan što su realni u pogledima i procjenama. Svaki trener ima svoje zahtjeve, a mi još uvijek stvaramo ono što dolazi s vremenom i kontinuitetom. A to onda na kraju donosi rezultat. Jako me veseli činjenica da su realni i jasno i čisto vide situaciju.

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
00:59 30.07.2017.

Možda ni Cvitanović neće u Osijek. Možda će se i on rotirati..ma kako Dinamo postade smiješan i jadan klub... Ne igra taj Malijac ali bitno da igra potpuno izgubljen Čeh..pa taj ne može onom Pivariću niti da nosi kopačke...a Pivarić je loš... seoski klub ima bolju politiku......

KT
KTM
23:16 29.07.2017.

Neznam kolko kredita imaš kod mamića,ali ako buš ovak nastavil nebu dobro.

FL
FLYZG
20:13 29.07.2017.

Cvitanović uoči Osijeka: Ni igrači ne znaju tko će na put....,zamislite samo kakva izjava čovjeka koji trenira tako ozbiljan i profesionalan klub kao što je Dinamo,zbog ovakvih stvari nije ni čudo što jedva pobjeđujete amatere iz Norveške i što je trenutno za vas Rijeka svemirski brod,mene samo uostalom zanima dali vi trenirate uopće i dolazite na posao u klub nakon ovakvih izjava...eto toliko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije