Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigali produljio ugovor

Cvitanović: Imam četiri kapetana, a ponosan sam na Ademija

Mario Cvitanović
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
13.10.2017.
u 17:28

– Obećavam da ću s Dinamom opet igrati u Ligi prvaka, poručio je Sigali.

Trener Dinama Mario Cvitanović veseli se što je reprezentativna stanka gotova i što njegova momčad danas igra s Osijekom (Maksimir, 19 sati).

– Pred nizom smo derbija, čemu se vesele i igrači i navijači. Želimo pokazati i vidjeti gdje smo zapravo u odnosu na sve druge momčadi. U četvrtak smo održali praktički jedini zajednički trening nakon povratka reprezentativaca. Bogatstvo je što imamo toliko reprezentativaca. Nadam se da će atmosfera na utakmici s Osijekom biti dobra, vidim da je poprilično zanimanje za utakmicu. Želim da igrači pokažu želju, entuzijazam i kvalitetu te da nastavimo pozitivan niz – kaže trener plavih.

Arijan Ademi napokon ima pravo nastupa, hoće li u utakmici s Osijekom dobiti priliku?

– Izuzetno se ponosim Arijanom, Bog sve vidi i sve vrati. Tako mu je lijepo vratio na utakmici makedonske reprezentacije, za koju je postigao pogodak. Bogatstvo je kluba što nam se vraća, na svakom treningu pokazuje koliko znači momčadi, ne samo zbog prisutnosti nego i kvalitete. Pokazuje pozitivan stav, što je prijeko potrebno za naš posao. Sigurno i on jedva čeka da istrči i dobije priliku – rekao je Dinamov trener.

Mario Cvitanović
1/11

Odgovorio je i na pitanje tko je prvi kapetan momčadi?

– Svi su oni kapetani, i Antolić i Ademi, i Sigali i Soudani. Sva četvorica imaju podjednaki status iako samo jedan može istrčati s trakom na ruci.

Leonardo Sigali potpisao je novi trogodišnji ugovor, do 2020. godine. Argentinski stoper je za Dinamo potpisao u ljeto 2014. te je već prve sezone postao jedan od ključnih igrača obrane, nastupio je 40-ak puta i pokazao se kao kvalitetno pojačanje. Odigrao je 119 natjecateljskih utakmica i s plavima dosad osvojio pet trofeja (tri puta PHNL i dva puta Hrvatski kup).

- Jako sam sretan, Dinamo mi je dao šansu da ostanem ovdje još tri godine. To sam htio i kad sam došao. Baš mi je drago da mi je Dinamo dao šansu da igram u Europi, da mogu igrati u Ligi prvaka, na najvišoj nogometnoj razini – kazao je Sigali te dodao:

– Obećavam da ću s Dinamom opet igrati u Ligi prvaka. Mi radimo za to svaki dan i zato prvo želimo osvojiti naslov prvaka Hrvatske. Idemo korak po korak, žao mi je da ove sezone nismo u Ligi prvaka, Dinamo u njoj mora biti!

Komentara 11

IL
ilijan
19:36 13.10.2017.

Dinamo je naj bolji, već smo prvaci ali nema opuštanja. Ajmo Dinamoooo!

MA
..Marsijanac
01:56 14.10.2017.

Dinamova struka mora posvetiti posebnu paznju Coricu , trenutno najvecem talentu hrvatskog nogometa. Polako ali sigurno upropastavaju tog mladica i blizi se isti scenarij kao i sa Nikom Kranjcarom i Andrejom Kramaricem.

MA
..Marsijanac
01:51 14.10.2017.

Dinamo se rijesio jednog utega ( Pivaric) a mora se rijesiti i Antolica. Nije ni cudo da ga nitko nije zelio otkupiti iako je imao poguranac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije