Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski mali nogomet

Cure će prvi put igrati po muškim pravilima...

08.03.2018.
u 15:43

- Šokirale smo se kad smo čule da će se utakmice igrati 2x20 minuta, ali čiste igre.

Hrvatska malonogometna liga za žene, nakon tri prvenstvena turnira igrana u Pisarovini, Lučkom i Sisku, došla je do same završnice. Prema plasmanu, četiri najbolje ženske ekipe nastupit će na Final Fouru, a to su Alumnus SC Flegar, Split Tommy, MC Plus i Uspinjača. One će se za naslov prvakinja boriti u petak i subotu u sportskoj dvorani u Novom Jelkovcu i Sesvetama, u organizaciji HNS-a i MNK Alumnus.

- Šokirale smo se kad smo čule da će se utakmice igrati 2x20 minuta, ali čiste igre. Jedini komentar bio je – ajme nama. Ne znam je li vrijeme da ženski organizam izdrži takav tempo - rekla je Gabrijela Gaiser, igračica MC Plusa, koji će u prvom polufinalu (petak, 18 sati) igrati protiv sastava Splita Tommyja.

Bit će to susret prvog prvaka Hrvatske u ženskom futsalu (Split Tommy) i drugog, aktualnog.

- S njima smo ove godine igrali i izgubili 3:4. Morat ćemo pronaći način kako zaustaviti Moniku Conjar koja je s 32 pogotka najbolji strijelac prvenstva - istaknula je Gabrijela.

Favorit ipak nije ni MC Plus ni Split Tommy, nego Alumnus koji će imati puno lakši zadatak u polufinalu jer igra s Uspinjačom.

- Nakon osnovnog dijela natjecanja imale smo maksimalan broj bodova. U pravilu to smo i očekivali i tako smo se i pripremali. Nadam se da ćemo na Final Fouru tako nastaviti i završiti u istom ritmu jer nas ništa drugo osim naslova i ne zanima. Otkako je završio posljednji turnir u Sisku, djevojke su napravile male pripreme, nekoliko nas bilo je bolesno, vratarka Nikolina Severinski se ozlijedila, ali bi sve do završnice trebalo biti u redu - istaknula je Tihana Nemčić, kapetanica Alumnusa.

Gledatelji će imati priliku vidjeti doista odličnu reviju ženskog malog nogometa, ali i reviju ljepotica na parketu. Ženski je nogomet već blizu tome da u svakom sastavu ima po dvije-tri igračica koje se bez problema mogu prijaviti na izbor za Miss sporta Hrvatske. Uostalom, Tihana Nemčić se i natjecala u izboru za Miss sporta Hrvatske.

- Istina, ima jako lijepih igračica. Po nekakvoj mojoj top-listi, u užem izboru za Miss futsala završnog turnira prvenstva Hrvatske sigurno bi bile Gabriela Gaiser, Ana Dujmović, Monika Conjar, Marija Žagar, Anela Lubina i Antonina Jeličić - zaključila je Tihana Nemčić. 

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:47 08.03.2018.

zar je vazno spominjati ljepotu na malonogometnim utakmicama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije