Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Čupić vodio Velenjčane do pobjede!

Ivan Čupić
Pixsell
17.02.2010.
u 21:45

Sjajni hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Ćupić postigao je 10 golova u domaćoj pobjedi svog Gorenja Velenja protiv poljskog Kielcea u 8. kolu B skupine Lige prvaka.

Čupić vodio Velenjčane do pobjede!Hrvatski ljevoruki reprezentativac bio je najbolji strijelac svoje momčadi koja je ovom pobjedom napravila veliki korak ka osiguravanju četvrtog mjesta u skupini, koje na kraju natjecanja vodi u osminu finala. Gorenje Velenje sada ima 5 bodova, dva više od francuskog Chamberyja i sarajevske Bosne, no, i susret više od tih klubova.

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj su gosti vodili cijelo prvo poluvrijeme, a na odmor se otišlo s rezultatom 17:17. Čupić je golom za 18:17 svojoj momčadi donio prvo vodstvo na utakmici. Do kraja dvoboja je bilo dramatično, a uz Ćupića, koji je pet od 10 golova zabio iz sedmeraca, junak domaće momčadi bio je i srpski vratar Ivan Gajić, koji je četiri sekunde prije kraja dvoboja obranio sedmerac Stojkoviću i sačuvao oba boda Velenjčanima.

Kod gostiju, koje vodi slavni trener i poljski izbornik Bogdan Wenta, najefikasniji su bili Stojković s 11 i Knudsen s 5 golova.

U 8. kolu A skupine, francuski Montpellier očekivano je u gostima svladao PAOK s 34:23, čime je učvrstio vodstvo na ljestvici. Momčad Montpelliera pitanje pobjednika riješila je već u 1. poluvremenu, kojeg je dobila s 19-10.

 

Liga prvaka, 8. kolo (srijeda):

Skupina A:

PAOK - Montpellier 23:34

Redolijed: 1. Montpellier 14, 2. Čehovski Medvjedi 10 (-1), 3. Valadollid 9 (-1), 4. Constanta 6 (-1), 5. Pick Szeged 3 (-1), 6. PAOK 2

Skupina B: Gorenje – Kielce 36:35

Redoslijed: 1. Veszprem 12 (-1), 2. Rhein-Neckar Löwen 12 (-1), 3. Kielce 9, 4. Gorenje 5, 5. Chambery 3 (-1), 6. Bosna 3 (-1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije