Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE Naše veseli pobjeda, ne i igra, igrači Južne Koreje tužni

Čupić: Nismo dobili po nosu!

16.01.2009.
u 23:26

Teška je bila utakmica, a Južna Koreja neugodan suparnik, u tome se slažu svi naši reprezentativci.

– Bilo je onako kako smo najavljivali. Igrali su dugo oko naše zone, možda su im suci mogli malo više suditi pasivni napad. Nije nam lako bilo držati koncetraciju u obrani, a u napadu smo zapucali puno zicera – govorio je nakon susreta Ivano Balić. Nije ga mimoišlo ni pitanje kako se osjeća.

– Čudno, baš čudno – samo je kazao Balić.

– Imali smo tremu, i mlađi i stariji. Oni su poveli s dva razlike pet minuta prije kraja, no uspjeli smo se izvući, preokrenuti rezultat. Probili smo led, a bodovi se pišu – kazao je Mirko Alilović.

– Samo moramo pozitivno misliti i ići dalje, zaboraviti ovu utakmicu i kretanje rezultata. Samo zahvaljujući našoj borbenosti i zalaganju uspjeli smo izvući ovu minimalnu pobjedu. No, zaslužili smo je – kaže Blaženko Lacković.

– Pažljivo ćemo pogledati snimku ove utakmice, što je dobro, ostavit ćemo, što je loše, moramo promijeniti. Nadam se da će naša furma ići uzlaznom putanjom – kaže Domagoj Duvnjak.

– Iskusni smo i ne mogu reći da smo se prepali, no malo nas je ponijela euforija, izgubili smo glavu na par minuta. Imali smo dva igrača više i priliku otići na četiri razlike. Ali odlika velikih ekipa jest da se uspiju vratiti. Ovo je samo jedna od utakmica, a važno je da nismo dobili po nosu – smatra Ivan Čupić.

– Tužan sam, mogli smo pobijediti – kratko je kazao vratar Koreje Kang. (mv)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije