Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Bjelica

'Čuo sam da se Mamić vraća u Dinamo, ali ne znam ništa više'

Dinamovci u Jurišićevoj
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
25.05.2019.
u 15:10

Zoran Mamić za sada može kao gledatelj i navijač Dinama gledati plave na djelu protiv Hajduka

Dinamo u nedjelju igra posljednju utakmicu ove sezone, u Maksimir (19 sati) dolazi Hajduk, ali ovih dana, osim o toj utakmici, govori se i o Zoranu Mamiću. Naime, nekadašnji igrač plavih, sportski direktor i trener lako bi se mogao vratiti u Maksimir.

Nakon što je uspješno radio u Saudijskoj Arabiji i Emiratima, sada je slobodan i nakon što je viđen u Puli na finalu kupa, “zakotrljala” se priča o njegovu mogućem povratku u Dinamo, na mjesto sportskog direktora.

>> Pogledajte galeriju druženja dinamovaca s navijačima u Fan shopu

Dinamovci u Jurišićevoj
1/19

I nije to priča bez podloge i iako je za sada još samo na ideji, prilično je realno očekivati da ćemo ga uskoro, neki tvrde da će to biti već na početku priprema plavih za novu sezonu, vidjeti u Dinamu.

– Pročitao sam da postoji takva mogućnost, kao što sam pročitao i da Milan za Olma nudi 25 milijuna eura, pročitao sam mnogo toga, ali nikakve informacije o tome nemam – kazao nam je trener Dinama Nenad Bjelica koji je i dosad bio u kontaktu sa Zokijem.

– Surađivali smo najviše prošlog ljeta, a ove godine razmjenjivali smo poruke, čestitali jedan drugome na rezultatima i tome slično – dodao je Bjelica.

Zoran Mamić za sada može kao gledatelj i navijač Dinama gledati plave na djelu protiv Hajduka.

Uoči tog derbija trener Bjelica i njegovi igrači Dilaver, Gavranović, Šunjić, Perić, Majer, Andrić i Rrahmani družili su se s navijačima u Fan shopu u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, slikali se s brojnima u prigodnim majicama koje podsjećaju na čudesnu sezonu, pogotovu europsku, na to da su prvaci 2019. godine.

– Zaslužili smo lijepo slavlje, kao što ga je Rijeka zaslužila nakon finala kupa. I zaslužili smo da se ovako lijepa sezona zaključi na pravi način – kazao je Bjelica o utakmici za koju se ulaznice dobro prodaju, vrijeme će ipak biti dobro i plavi bi na godišnji odmor trebali otići iz lijepog dekora.

- Kod nas i dalje vlada dobra atmosfera, svi želimo ovu sezonu zaključiti na način kako smo igrali tijekom cijele godine. Gotovo svi igrači, osim Muse i Rrahmanija, su nam na raspolaganju, dobro smo se odmorili poslije finala Kupa, pa vjerujem kako ćemo sutra gledati dobar derbi i upisati novu pobjedu - kaže Nenad Bjelica, pa dodaje:

- Ne, i dalje ne bih ništa mijenjao uoči finala kupa. Pa mi smo deset dana ranije igrali u Rijeci, tamo su ih spašavale više sile i sjajni Sluga, a s tim istim igračima smo onda zaigrali u finalu. Najveći problem je bila naša energija, tu je Rijeka bila jača, a kada malo prazni uđete u ovakvu utakmicu Rijeka to kažnjava.

Kako vam se sviđa Hajduk?

- Splićani su se pod vodstvom Siniše Oreščanina definitivno digli, igraju u sistemu koji je svima vrlo nezgodan. Završavaju sezonu kako su igrali tijekom cijelog proljeća, ali vjerujem da ćemo mi biti bolji. Sastav? Vidjet ćemo, imamo još jedan trening, izabrat ćemo one koji su fizički i mentalno najspremniji - istaknuo je Nenad Bjelica.

>> Trener Nenad Bjelica produžio ugovor s Dinamom, video pogledajte u galeriji na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:24 25.05.2019.

mamić dolazi u zatvor!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:16 26.05.2019.

Kud ce sad odbjegli robijas pobjeci kad vise nema brata u Emiratima i SA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije