Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMIRALI OD STRAHA

Ćuk: Znate, mi smo htjeli pobijediti!

Zoran Mamic Sreten Cuk Marko Mlinaric
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.07.2010.
u 00:46

- Da je ovdje bio gospodin Velimir Zajec, ne bismo tako izgledali – kazao je pomoćni trener plavih.

Jedan Ćuk sinoć nije bio Sreten nego smeten! Zbunjen, oznojen kao da je izašao iz saune, očito pod stresom, pred novinare je stao sa širokim osmijehom, vjerojatno nesvjestan što se upravo dogodilo.

– Preživjeli smo! – kazao je bljedoliki, ali nasmijani Ćuk.

– Najvažnije je da smo ušli u 3. pretkolo, a poletnom i nadahnutom Kopru čestitam na pobjedi. Mi smo, na žalost, ušli u crnu rupu, a ja sam platio neiskustvo u vođenju momčadi u Europi i izgorio u prevelikoj želji. Prihvaćam odgovornost i podnijet ću izvješće. Da je ovdje bio gospodin Velimir Zajec, ne bismo tako izgledali – dodao je nesretnik s Dinamove klupe.

Kada smo se već rastajali, Ćuk je dobacio:

– Znate, mi smo ovamo došli pobijediti...

Dinamov kapetan Igor Bišćan mirno je stao pred novinarske mikrofone.

– Rezultat sve govori o našoj igri. Sreća je da smo prošli, ali izgledali smo sramotno. I ova utakmica nije iznimka jer nam se to događa iz godine u godinu – kazao je Bišćan.

Kako ste vidjeli situaciju kod kaznenog udarca?

– Ne znam, ne mogu procijeniti, "remplali" smo se, on je pao...

Uplašili ste se da biste mogli ispasti?

– Ma jesam, kako ne bih! Gubili smo 0:3, imali igrača manje, mislio sam da će sve otići k vragu – zaključio je Bišćan.

Komentara 15

FE
fellix1601
07:38 21.07.2010.

Treba ih sve od prvog do zadnjeg sa trenerima sa upravom i igračima objesiti za jajca na sred Jelačić placa , pa nek tamo vise i suše se na ovom vrućem suncu.... , valjda budu onda naučili da se zaa dinamov i zagrebov grb ipak bori i ponaša nalo drukčije !!!!!!!

VI
Vito
07:38 21.07.2010.

Ćuk: Znate, mi smo htijeli pobjediti!? Nsam znao da natjecatelji dolaze na natjecanje i ne žele pobjediti. Jesu li uredno primili plaću? Od radnog stanovništva Hrvatske preko proračunskih sredstava ministarstva za sport...

AM
amato
08:08 21.07.2010.

Butini svaka čast. Od ostalih igrača jedino je Chago htio i nudio se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije