Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Cufre otpao za utakmicu s Realom, Kovačić u prvih jedanaest

Leandro Cufre
Željko Hladika/Pixsell
13.09.2011.
u 20:50

Nakon zadnjeg Dinamovom treningu uoči prve utakmice Lige prvaka protiv Reala, koja se igra u srijedu, zbog ozljede je otpao Cufre

Sve se činilo dobrim do posljednjeg treninga Dinama, sinoć u Maksimiru. Čekalo se hoće li Leandro Cufre moći, vjerovalo se da hoće, no onda šok! Nakon Bišćana, Šimunića, Vrsaljka, nespremnog Barbarića, sad je Jurčić ostao "kratak".

- Nažalost, Cufre ne može, nije izdržao - kazao je Jurčić i najavio značajne rošade u momčadi.

Ključne riječi

Komentara 18

HM
hm12345
21:04 13.09.2011.

Neće biti Cufrea, Šimunića, Vrsaljka, Bišćana...Pa kad se netko pitao što će Dinamu obrambeni igrač jer ih ima dovoljno, neka ovo još jednom pročita. Cijela jedna obrambena linija ne može igrati...

ZO
Zonasumraka39
21:48 13.09.2011.

Bojim se, bit će potop, Dinamo ionako nebi imao šansi i da igraju svi, a sad pogotovo nakon ovoga je katastrofa

OB
-obrisani-
22:06 13.09.2011.

Kovačić u prvih jedanaest >>>>>>>> Fantasticno !!! Decko to zasluzuje. Naprijed plavi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije