Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ KVALIFIKACIJA
Povratak na članak

Čudesni Zlatko Dalić: Taj Livnjak stvorio je nove vatrene bez 14-orice iz Rusije!

U nepredvidivim kvalifikacijskim iskušenjima Dalić je s Hrvatskom u dva ciklusa osvojio prvo mjesto u skupini te izgubio samo dvije od 21 utakmice.

Komentari 82

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:55 15.11.2021.

Čestitke na plasmanu! Uspjeh je je neupitan i Dalićev doprinos također. Veseli veliki broj odličnih mladih igrača, koji imaju još puno prostora za napredak.

VL
GO
Gomila
07:22 15.11.2021.

Zlatko je hrvatski ponos hrvatsko srce

VL
D2
Dubravko_23
08:09 15.11.2021.

Kakav narod, takvi komentari. Čovjeku treba čestitati i šutjeti. Te nije zaslužan on nego igrači, te je iz Livna, te ovo, te ono...čovjek ima rezultat, drugi nemaju. Kad vi, pljuvači, u svom poslu bili uspješni kao Dalić u svom, bila bi nam bolja država. Zlatko, naklon do poda.

VL
VO
Volimte
09:13 15.11.2021.

Čestitke. Kamen, krš i maslina se ori, srce ko kuća. Bravo Splite.

VL
GO
Gomila
07:24 15.11.2021.

Kad bi politicari imali mozak i postenje kao Zlatko Hrvatska bi bili najbolja u cijelom svijetu

VL
BU
Bubalamala
07:34 15.11.2021.

Mala Rusija protiv velike Hrvatske. Tako je to izgledalo na Poljudu, ti Rusi ni kad je sudac odsvirao kraju nisu htjeli izaći iz šesnaesterca.

VL
BU
Bubalamala
09:03 15.11.2021.

Svaka čast Daliću i njegovom stožeru a ja bih rekao i hns -u jer je očito da je došlo do promjena kojima se izborniku daje sloboda izbora igrača bez nametanja sa strane. Druga stvar je Luka Modrić, kapetan , motivator i motor momčadi koji se ne poštedno žrtvuje. Zbog toga je upitno dali ćemo i poslije Luke imati igrača vođu, onda se možemo i dalje nadati uspjehu.

VL
SK
Skviki3
07:11 15.11.2021.

Kad se ssjetim nekih jomentara na njegov račun kod preuzimanja ove funkcije moram se nasmijati.

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:55 15.11.2021.

Ovo je ogroman uspjeh za zemlju u kojoj 1/3 stanovništva radi sve kako bi rastrojila ,ne samo reprezentaciju već i samu zemlju. To su oni zeleni,žuti i crveni vragovi koje je pokojni Predsjednik spominjao..

VL
SP
Spezzi
08:33 15.11.2021.

Čudo je tim veće što vladajuća garnitura tim čudesnim momcima isključuje mikrofone i boji se državnog udara, a dobar iz oporbe bi najradije da ih uopće nema. Da ne govorimo koliko ih se sabotira time što im nedaju niti jedann pristojan stadion sagraditi.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
09:39 15.11.2021.

Bravo Daliću. Rezultati su iza tebe, navijači uz tebe, autoritet si igračima. Bog voli ponizne. Sreća prati hrabre. A Hrvati općenito shvate što su imali tek kad to izgube. Respect.

VL
JA
jadranko111
08:52 15.11.2021.

Čestitke našim igračima i izborniku na još jednom velikom uspjehu za naš nogomet s obzirom na uvjete u kojima djelujemo,infrastrukturu itd..što samo dodatno potvrđuje naš karakter,zajedništvo i pobjednički mentalitet kada je najpotrebnije što je samo za laike i one kojima smeta naš uspjeh "slučajno". Kod ovakvih vrhunskih rezultata u kontinuitetu nema slučajnosti nego je to plod rada i znanja.To će potvrditi svaki vrhunski sportaš. Što se tiče ovih niskih(iz pristojnosti neću reći težu riječ) izjava o Daliću,to ne čudi,ali dobro je znati iz koje miljea oni dolaze i budemo li ponovo napravili neki veliki rezultat opet će od strane tih to"biti slučajno" s neznalicom" na čelu.Poanta je da njih smeta svaki uspjeh Hrvatske,ma smeta im svaka hrvatska država pa su jasne njihove frustracije na naše uspjehe, pa onda lukavo pokušavaju podijeliti Hrvate na bilo koji način,u ovom slučaju na Hrvate iz HR i BIH.To je stara oprobana taktika koja im ipak sve manje prolazi jer Hrvatima je sve teže prodavati takve "fore". Ali zanimljivo je kad tako nešto dolazi iz usta saborske zastupnice najjače oporbene stranke! koja jučer piše na svom profilu: "Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ipak, slavlje s pjesmom "Moja Hercegovina"?? Što nedostaje pjesmi "Moja domovina"? Još gore, prije toga je revao! Thompson.Ona će sigurno za sebe reći da je tolerantna ali je apsurdno što joj je zasmetala i pjesma posvećena Hercegovini, iako je zastupnica i sama iz BiH!

VL
PE
peronja
08:05 15.11.2021.

mi nismo imali kaj izgubiti, samo dobiti. rusi su išli na neriješeno i ono kaj je dalić rekao da je možda bolje kaj smo sa slovacima odigrali neriješeno jer sad moramo ići na pobjedu, to se ostvarilo. ovdje su treneri ipak odigrali glavnu ulogu, dalić motivacijsku, a rus s postavom igre samo na obranu.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
09:25 15.11.2021.

30% Hrvata patoloski mrzi Hrvatsku , od kud izvire tolika mrznja nikome nije jasno , potpuno sigurno , Hrvatska nema buducnost u takvom okruzenju , jedini uspjeh je u sportu i zato ga se unistava , stadion se nece izgraditit , narocito otkad je u Zagrebu na vlasti zet srpskih dobrovoljaca i "tata" boska buhe , prije ce psi u Dumovcu dobit klimu i lift

VL
DU
Deleted user
10:03 15.11.2021.

znaci nije vise bosanceros neznalica? kako volim hrvatski mentalitet :) pogotovo ove koji vise po kladionicama i birtijama.

VL
ZS
zspanco
10:24 15.11.2021.

Dalić nikada neće biti trener svih trenera jer nije peder. Ali je zato najuspješniji HR trener do sada, a možda i za sva vremena.

VL
PE
peronja
07:55 15.11.2021.

super, pobijedili smo, dečki su na terenu dali sve od sebe, da je bio bolji teren mislim da bi im uvaljali barem dva komada. No nemojmo sad pretjerivati i lutanje izbornika u Ligi nacija predstavljati nečim smislenim. Još će ispastii da loša igra (ne plasman) na Euru je bila priprema za kvalifikacije. U Ligi nacije ostali smo prvi put zato jer se proširila, a drugi put srećom, kao i ovaj plasman na SP. Ruse smo mogli dobiti u Rusiji s ovakvom igrom kao jučer.

VL
LL
lijepa_li si
09:50 15.11.2021.

sam naslov je provokacija. jesmo li ikad pročitali porijeklo nekog uspješnog srbina u hrvatskoj?

VL
SP
Spast
12:55 15.11.2021.

Citluk, Ljubuški, Mostar i Livno...od tamo mu je najveca podrška....to nije Hrvatska...

VL
OB
Oblivion
09:23 15.11.2021.

Pravo je čudo kako je ova utakmica prošla bez sisa i guzica od one dvije kokoške!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.